RECENZIA | BEAST PINK MARINE BEAUTY & NIGHT BURN

pondelok 17. októbra 2022

BeastPink Marine Beauty vyzivovy doplnok pre vlasy plet nechty notino.sk

Túžite po krajšej a štíhlejšej postave? Alebo vás trápia kozmetické problémy typu vlasy, pleť, nechty? 

BeastPink je inovatívna značka, ktorá verí v silu a jedinečnosť všetkých žien a je tu preto, aby uspokojila aj ich najnáročnejšie požiadavky. Hlavným cieľom je zabezpečiť, aby sa všetky ženy cítili sebavedomo, krásne, zdravo, fit a šťastné. Dokonalosť je mýtus, to však neznamená, že by ste na sebe mali prestať pracovať. Stať sa lepšou verziou samého seba je hlavným konceptom tejto značky a preto prináša pre nás, ženy, pestrú škálu doplnkov výživy, dámskej športovej konfekcie  a nutrície, na ceste za vysnívanou postavou.

BeastPink marine beauty night burn notino.sk
kúpite na: Notino

BeastPink Marine Beauty výživový doplnok pre krásne vlasy, pleť a nechty je odpoveďou na širokospektrálne problémy s vlasmi a pokožkou. Hlavnou zložkou je rybí kolagén NATICOL, ktorý je špeciálne enzymatický spracovaný pre lepšie zachovanie jeho blahodarných účinkov pre naše telo. Spoločne s kyselinou hyalurónovou a vitamínom C, pre lepšie vstrebávanie kolagénu, tvoria funkčné zloženie prípravku pre zdravú, krásnu a elastickú pokožku. V zložení sú obsiahnuté aj minerály ako zinok, meď a jód. Sú to jedny z najdôležitejších minerálov v boji proti vypadávaniu vlasov, čo veľmi veľa ľudí podceňuje.

Výhody užívania Marine Beauty

  • kvalitný morský kolagén NATICOL®
  • doplnený o kyselinu hyalurónovú
  • vitamíny C, E a B2 prispievajú k lepšiemu účinku
  •  minerály zinok, meď a jód sa postarajú vlasy, nechty a zdravie či pigmentáciu pokožky
  • podporuje správnu tvorbu kolagénu
  • udržiava pokožku zdravú a stále elastickú 
  • chráni bunky pred oxidačným stresom
  • prispieva k zdravej pigmentácii pokožky

Dávkovanie je dve kapsuly denne. Rybí kolagén nie je cítiť vôbec, kto by sa obával zápachu, nakoľko je v kapsuliach cítiť aj jemnú malinovú príchuť. Na viditeľnejší výsledok je nutné si počkať dlhšie a vybrať aspoň jedno až dve balenia. Subjektívne za mňa musím pochváliť, že nedráždi tráviaci trakt a užívanie mi nespôsobuje žiadne ťažkosti. Po mesiaci som si všimla zmenu na pleti, je vypnutejšia, elastickejšia. Vyzerám, akoby som chodila na kozmetiku. Pokiaľ ide o vypadávanie vlasov, kvôli ktorému som si prípravok prioritne zakúpila, tam musím dodať, že je veľmi dôležité ho kombinovať aj s inými minerálmi a stravou. Výsledok sa dostaví. Na internete som nenašla jedinú serióznu recenziu, tak som sa rozhodla ju sama napísať a opísať svoju skúsenosť. Ženy, ktorým zhustli vlasy po dvoch týždňoch alebo ktoré natočia video, aby v ňom iba prečítali popis, týmto pozdravujem. Nezabudnite dopĺňať aj selén, biotín, a celkovo minerály. Mne vlasy padajú menej, ak dodržujem režim, príkladne ich umývam, češem, jem zdravo a nezabúdam brať doplnky ako je tento. Tiež som si všimla pevnejšie nechty, myslím, že na nich sa to odrazilo najviac a odkedy chodím na gél lak, ani nepotrebujem nechty umelo predlžovať. Plusom je určite dostupnosť a príjemná cena, oproti iným kolagénom, ktoré stoja aj štvornásobne viac.

BeastPink sportova vyziva recenzia notino.sk
BeastPink Night Burn spaľovač tukov na noc obsahuje zmes piatich účinných látok (Acetyl L-karnitín, CLA, malinový extrakt so 4 % ketónov, L-tryptofán a výťažok z čierneho korenia) pre efektívne spaľovanie tukov počas spánku. Bez kofeínu či iných stimulantov, nijako nenarúša kvalitu spánku a jeho dĺžku.

Zloženie 
Acetyl L-karnitín pre lepšiu vstrebateľnosť a l-karnitín má významnú úlohu pri oxidácii tukov a premene na energiu. Tiež je známy ako spaľovač tukov.
CLA je kyselina linolová, ide o prírodný spaľovač tukov, ktorý tiež pomáha udržiavať normálnu hladinu cholesterolu v krvi. 
L-tryptofán je aminokyselina veľmi dôležitá pri produkcii neurotransmiteru serotonínu (pod čím sa rozumie hlavne dobrá nálada, emócie a dobrý spánok).
BioPerine je extrakt z čierneho korenia, ovplyňuje vstrebateľnosť a priaznivo pôsobí na zažívací trakt. 

Výhody užívania Night Burn

  • až 5 účinných látok na spaľovanie tukov
  • vhodný pred tréningom aj večer pred spaním
  • bez kofeínu a stimulantov
  • obsahuje prírodné spaľovače Acetyl L-karnitín a CLA
  • obsahuje extrakt z malín a čierneho korenia
  • L-Tryptofán zlepšuje kvalitu spánku


Niektoré ženy uvádzajú, že sa im počas užívania váha nepohla. Prípadne mali pocit ťažoby na žalúdku. Za seba môžem povedať, že na začiatku sa vyskytli aj u mňa. Mala som pocit nafúknutia a diskomfortu, netrávilo mi tie tablety. Po čase sa to upravilo, no nemyslím si, že to malo nejaký vplyv na chudnutie. Oveľa lepší sa mi vidí obyčajný synefrin od gymbeam. Pri tom človek cíti, že sa niečo v tele deje, takmer okamžite. Je pravda, že bez pravidelného tréningu a kvalitnej stravy je zbytočné brať spaľovače. S tým súhlasím. Ako vravím, za pokus to stojí a kto má rád poriadne tréningy, odporúčam zapojiť do nich aj čistý synefrín a night burn užívať len ako doplnok.





Zverejnenie komentára