OLAPLEX | NAOZAJ ZÁZRAK PRE VLASY?

pondelok 17. októbra 2022


 

Je Olaplex skutočne taký zázrak, ako všade píšu?


Používajú ju profesionálne kadernícke salóny, celebrity na ňu nedajú dopustiť a čoraz viac našich žien podľahlo ošiaľu s názvom - Olaplex. Značka, ktorá sľubuje a aj dokáže zachrániť vaše vlasy pomocou špeciálne vyvinutej technológie. Olaplex je prostriedok na znásobenie väzieb, ktorý obsahuje jedinú aktívnu zložku, a tou je bis-aminopropyl diglykol dimaleat. ktorý obnovuje poškodené väzby v každom vlase a stará sa, aby boli hladké a silné od korienkov až ku končekom. Medzi ďalšie antioxidačné a hydratačné zložky patria avokádový olej, olej z hroznových semien, pantenol, fosfolipidy, glycerín, vitamín C a vitamín E. Zacelené vlasy, oslňujúci lesk, zachovaná farba a hydratácia - to sú stručne opísané pozitíva, aké značka anotuje pri pravidelnom používaní.

Neobsahuje silikóny, sulfáty, ftaláty, DEA ani aldehydy a nie je testovaný na zvieratách.

kúpite na: Notino

Produkty majú vlastné značenie číslovania v podobe , ktoré napovedá, v akom poradí sa majú používať. Osobne som vyskúšala obnovujúci šampón Olaplex N°4 a následne kondicionér Olaplex N°5. Celá produktová rada je určená pre všetky typy vlasov, bez rozdielu.  Predovšetkým však na chemicky namáhané a zosvetľované vlasy, či oslabené vlasy so stratou pružnosti.  Simultánnym používaním produktov sa obnovujú poškodené disulfidové väzby v každom jednotlivom vlase a navracia sa im tak pevnosť. 


Olaplex N°4 Bond Maintenance obnovujúci šampón pre všetky typy vlasov, pomáha navrátiť vlasom silu a lesk a eliminuje krepatenie vlasov. Na to, že neobsahuje sulfáty pení vynikajúco. Bohatá pena vznikne aj pri minimálnom dávkovaní. Na jedno šampónovanie postačí aj veľkosť hrášku. Budete prekvapení, ako už počas šampónovania vlasy naberú na elasticite a budu kĺzať pod rukami. Pri jemnejších vlasoch pozor, nesprávne dávkovanie ich môže zbytočne zaťažiť a vy sa tak nebudete môcť tešíť z krásnej hrivy. Mne sa to stalo opakovane, preto prízvukujem, pri tomto šampóne je jednoznačne menej viac! Rozčesávanie je po použití omnoho jednoduchšie, tiež sa vytvorí pri fúkanej celkom pekný objem aj na jemných vlasoch. Ide o vysoko koncentrovaný vegan šampón, bez SLS a ftalátov. Cena je vyššia, ale pri tej spotrebe, čo je naozaj minimálna na jedno použitie vám vydrží veľmi dlho.

Olaplex N°5 Bond Maintenance posilňujúci kondicionér pre hydratáciu a lesk posilňuje a obnovuje poškodené vlasy, dodáva im potrebnú hydratáciu a zaceľuje ich po aplikácii šampónu Olaplex N°4. Doba pôsobenia je 3 minúty na mokré vyšampónované vlasy a následne zmyť. Do kondicionéru Olaplex sa oplatí zainvestovať a to aj v tom prípade, že by vám šampón nesadol. Bude účinný aj tak, možno o trocha menej ale každý máme iný typ vlasov a vieme zhruba, čo nám sedí. Po tomto kondicionéri sú vlasy lesklé, plné života a vláčne. Hladké a veľmi dobre sa rozčesávajú. Po vyfúkaní fénom je efekt ako zo salóna. Stačí len dodržiavať množstvo a dobu pôsobenia a hlavne neťahať si kondicionér až k pokožke hlavy. Zo začiatku sa môže zdať, že to nefunguje. Že to skrátka neladí a žiaden rozdiel nevidieť. Ono sa to vyladí až časom a konzistentnosťou, chce to trpezlivosť.


Na začiatok sa oplatí vyskúšať cestovnú sadu, za zvýhodnenú cenu Traveling Stylist Kit, kde možno objavíte aj ďalšie zaujímavé produkty na vlasy. 


Zverejnenie komentára