Renovality Original Series

piatok 17. apríla 2020

Renovality Original Series darcekova sada III. notino.sk
Kúpite na: Notino


Vitajte pri recenzii na kozmetickú sadu pre mastnú pleť Renovality Original Series!
O značke Renovality som vám už viackrát písala, ide o českú značku, plne certifikovanú a overenú rokmi zákazníkmi. K spokojným zákazníkom sa radím aj ja, inak by som nepísala dnešnú recenziu. Ich produkt roka 2018 a 2019 Renovality Hyalurónové sérum mám už po tretíkrát, stále sa po čase k nemu vraciam. Po sklamaniach s inými značkami (The Ordinary Hyaluron Acid) chcem vsadiť na istotu, tak vsadím na Renovality.

Ak by vás zaujímalo, čo takéto hyalurónové sérum dokáže spraviť s pleťou, zbystrite pozornosť. Sérum je ideálny podklad pod makeup, ale aj pod pleťovú starostlivosť. Takisto sa dá používať večer po odlíčení pleti. Jeho účinky pocítite ihneď- pleť sa vypne, ale nie je to nijak nepríjemné, vrásky sa vyžehlia a pleť pôsobí napitá vodou. 

Renovality Original Series notino.sk


Hyalurónové sérum s obsahom nízkomolekulárnej kyseliny hyalurónovej a ružového hydrosolu. Kyselina hyalurónová – prostriedok pre regeneráciu a ochranu pleti. Nachádza sa v tkanivách. Tu tvorí medzibunkovú výplň a podieľa sa na jej štruktúre. Zadržiava vlhkosť v pleti. Unikátne zloženie zaisťuje intenzívnu regeneráciu a komplexný antivráskový efekt. Ružový hydrosol obsahuje rovnaké látky ako esenciálny olej. Hydratuje, osviežuje a upokojuje všetky typy pokožky. Ružový hydrosol navodí tú správnu pohodu pre vás aj vašu tvár.

Ingredients (INCI): Aqua, Rosa Centifolia Flower Water /Rose hydrosol/, Glycerin, Hyaluronic acid, Phenoxyethanol (and) Caprylyl glycol

Sérum je skladované v tmavomodrom skle, s praktickým dávkovačom. Sklo je schválne tmavé, aby sa predišlo znehodnoteniu obsahu pri UV žiarení.

Renovality hyalúrónové sérum je moja stálica - vydrží mi minimálne 4 mesiace, takže sa jednoznačne oplatí.

Keďže som si objednala sadu na zmiešanú pleť až mastnú pleť, okrajovo spomeniem aj zvyšné dva olejčeky Moringový olej + Čajovníkový olej, ktoré boli súčasťou darčekovej sady. Vopred chcem podotknúť, že produkty som vyberala na základe doporučenia stránky Renovality a v prvom rade pre potreby mojej zmiešanej a problematickej pleti. Avšak, tieto oleje vôbec absolútne nesedia na mastný typ pleti! Skôr alebo určite sadnú na suchú a zrelú pleť, ktorá netrpí akné. 
Renovality sada na zmiesanu plet notino.sk

Moringový olej je veľmi dobrý na drobné jazvičky po akné, rôzne začervenania a nezrovnalosti pleti. Vonia tak zvláštne, na môj vkus ako jedlý olej, ale na moju pleť to vôbec nesadlo. Čajovníkový  olej (pozor nie je to Tea Tree ) je nazývaný aj prírodný "facelift", obsahuje skvalán a je skvelý na starnúcu pleť. Naozaj nechápem, prečo je zaradený ako produkt na mastnú/zmiešanú pleť. Pleť mi zaťažil, upchal mi póry a spamätávala som sa z toho ešte niekoľko dní. 

Mne osobne sedel dobre argánový olej, od tejto značky, ktorý bol nekomedónny, alebo aj marhuľový olej. Určite môže byť dobrý na zmiešanú pleť uhorkový alebo novinka - višňa.


Máte skúsenosti s Renovality olejmi?


2 komentáre

  1. Ja som si objednala olejček od tejto značky tak som zvedavá na neho. Ale ako čítam od teba tak som asi urobila chybu lebo ja mám mastnú pleť. Uvidíme no.

    AKO SI ZVOLIŤ SPRÁVNE OBLEČENIE NA CVIČENIE?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. daj mi vedieť ako si dopadla, mne sa cela pleť vyhadzala, upchal mi pory teda poriadne...

      Odstrániť