Nuxe Prodigieux parfumovaná voda pre ženy

utorok 14. apríla 2020


Vitajte pri dnešnom voňavom článku!
Ako trávite tieto dni? Alebo lepšie povedané, mesiace? Ide to pomaly, deň býva jednotvárny, stereotyp naberá na obrátkach, u mňa určite. Vo výsledku je stále lepšia "rutina" ako terapia šokom. Môj čas investujem záľubám,  a tou najväčšou je nepochybne písanie. 

Rada by som vám dnes predstavila môj nový prírastok, parfémovú vodu pre ženy Nuxe Prodigieux.  Je to presne "tá" vôňa, ktorú preslávil legendárny suchý olej Nuxe Huile Prodigieux, až dostala finálnu podobu parfumu. Pôvodný zlatý olejček si získal nielen elitnú klientelu a stal sa hitom posledných rokov. Hádam neexistuje žena, ktorá by si ho nepochvaľovala.
Kúpite na: Notino

Jeho arómu môžete znásobiť na tele používaním práve parfumovanej vody. Nuxe Prodigieux na mňa pôsobí ako hrejivá kvetinová vôňa na slnkom zaliatej pláži počas horúceho leta. Predstavte si, že kráčate po rozohriatom piesku, nohy sa vám príjemne zabárajú a od mora fúka sviežy vetrík. Presne tak na mňa pôsobí spojenie citrusových top tónov - bergamot, pomarančový kvet, mandarínka, v kontraste so sladkou vanilkou a kokosovým mliekom v samom jadre vône. Niekde na polceste, sa v srdci spoja božská magnólia, nestarnúca ruža a zmyselná gardénia.

Čo viac si môžete priať?

Mám rada špecifické parfémy, a tento ním rozhodne je. Je elegantný, mierne ťaživý, ale predsa vyvážený v jednotlivých zložkách. Najviac rezonuje gardénia a pomarančový kvet, hneď v tesnom závese kokosové mlieko. Napriek mojej snahe, opísať ho čo najvernejšie, je najjednoduchším riešením privoňať k olejčeku. Voňajú takmer identicky. Špecifická vôňa, pre špecifické potreby. Buď si sadnete, alebo vás bude iritovať. Neexistuje nič medzi tým.

Slnkom pobozkaná s Nuxe Prodigieux 



Zverejnenie komentára