PARFUMS| MARC JACOBS DAISY DREAM

štvrtok 26. marca 2020


MARC JACOBS DAISY DREAM toaletna voda pre zeny elnino

Vôňa jari?
Marc Jacobs Daisy Dream


Pre Vianocami sa mi dostal do rúk prekrásny balíček od elnino.sk. Bol to o to krajší pocit, pretože som o ňom vôbec netušila, šlo o milé prekvapenie a zároveň ma trochu zamrzelo, že som už pol roka nič na blogu netvorila. Nie, že by som nechcela. Alebo nemala nápady. Či chuť. Moje dôvody boli menej prozaické, boli smutné, také skutočné.  O mojom návrate sa môžete dočítať v článku Welcome Back. 

Aj keď aktuálna situácia je ešte smutnejšia, naša práca pokračuje. Dnešný článok venujem mojej prvotine od návrhára Marca Jacobsa. Neviem, ako je to možné, ale v elnino sa trafili do čierneho. Spomedzi všetkých jeho vôní, ktoré som si pravidelne chodila ovoniavať do parfumérie sa mi páčila jedna jediná. Marc Jacobs Daisy Dream. Rozprávkový flakón doslova predstavuje nebo kozmetického raja, dotvorený romantickými sedmokráskami. Už na prvý pohľad je zjavné, že ide o vôňu sviežu, jarnú a kvetinovú. 


MARC JACOBS DAISY DREAM

100 ml kúpite za skvelú cenu 38,82 €

Neodolateľný mix detailov, inšpirovaný eleganciou a ženskosťou. Toaletná voda Marc Jacobs Daisy Dream vás očarí svojou hravosťou, sviežosťou a ľahkosťou, ako aj dizajnom. Hlava aj srdce vône prekypujú ovocnými a kvetinovými tónmi. Na začiatok vás osloví černica či sladká hruška, ktoré dopĺňa svieži grapefruit. Jazmín a liči, srdce vône sa postupne pretvárajú na hrejivý základ pižma, kokosu a drevitých tónov. Z kategórie kvetinovo-ovocných vôní je Daisy Dream jednoznačným favoritom na darček. Odjakživa preferujem veselé, ľahšie vône, vyhýbam  sa púdrovým a korenistým. Sladšie vône znesiem, ale len zopár konkrétnych značiek. Marc Jacobs tvorí predovšetkým kvetinkové vône, čo tiež nie je vyslovene moja srdcovka. Túto vôňu by som sa nebála kupovať aj na slepo. Už podľa zloženia viem usúdiť, či mi bude imponovať a sedieť. Tým, že v zložení je okrem hrušky aj černica, kokos a pižmo, viem, že budem spokojná. Pižmo ako základ v parféme vyslovene preferujem. 


Vôňa Daisy Dream neomrzí. Nebolí z nej hlava ani po pár hodinách, je nevtieravá a optimistická. Je to ten typ vône, ktorý sa nebojíte kúpiť ani mamke či priateľke. Viete, že neurazí a zároveň nadchne.  




2 komentáre