Party šaty

pondelok 15. júna 2015

Ahojte, 
akási som rozlietaná a dlhšie som tu nezavítala, ale odo dneška si to postupne vynahradíme. Ukážem vám moje nové párty šaty, na ktoré som sa tešila. Akonáhle mi došli, mala som pochybnosti, či sa do nich vôbec vmestím, ale podarilo sa :-D Ide o čierne puzdrové šaty so zlatou potlačou. Sú dosť elastické, ale veľkostne vám buď sadnú alebo nie, pretože pekne kopírujú líniu postavy a všetky krivky. Vzadu majú véčko siahajúce asi do polovice chrbta a zips, čo vyzerá veľmi efektne.
Určite nejde o letné šatky, sú skôr z hrubšieho materiálu a čo je skvelé, ten je nekrčivý a nemusia sa žehliť. 


Celkovo sa  nich cítim ako iný človek, nezvyknem nosiť vypasované minišaty, nie som ten typ, ale sú sexi, to musím uznať. Nájdem im využitie, o tom nepochybujem a už sa teším, ako si ich oblečiem.  Hoci sú krátke, nepôsobia vulgárne a vpredu nemajú ani výstrih, takže na mňa pôsobia decentne a zároveň atraktívne.

Čo sa týka porovnania oficiálneho obrázku s realitou, šatky spĺňajú všetky atribúty a dalo by sa povedať, že sú také isté ako na obrázku, čo sa nestáva často- povedzme si na rovinu :-) Pri nakupovaní cez internet a zo zahraničia či Ázie človek do poslednej chvíle nevie, čo mu príde, či to bude hviezdny prach alebo zakúpený tovar. Vďakabohu nie som sklamaná a v konečnom dôsledku som rada, že som si vybrala práve tieto šaty.



Majte sa pekne!


10 komentárov

  1. Vyzerajú fakt krásne a vôbec nie sú vulgárne, nemusíš sa báť, ja som na šaty dosť maniak, hlavne v lete nosievam asi iba šaty. No mať takéto čierne sa vždy hodí.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiez milujem saty nie je nic pohodlnejsie na leto :)

      Odstrániť
  2. Šaty jsou moc pěkné. Vybrala sis hezky a je fajn, že vypadají jako na obrázku v eshopu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sú krásne a podľa mňa ti parádne sedia :)

    OdpovedaťOdstrániť