Clean

utorok 30. júna 2015

Ahojte dievčatá,
počuli ste už o "neparfumovanom parféme"? Pre mňa to bola úplná novinka, ktorú som doposiaľ neskúšala, a preto by som sa s vami dnes rada podelila o svoje dojmy, z pohľadu mňa ako laika a zároveň vášnivej zberateľky parfémov. 

Značka Clean je unikátna už len pre svoj názov a celkovú víziu predaja-vystihuje ju jednoduchá, nezameniteľná a autentická vôňa čistoty. Sofistikovaná a nostalgická vôňa čistého mydla je presným protipólom dnešných premotivovaných vôní na trhu. Žena, ktorá sa rozhodne nosiť vôňu Clean sa odchýli z davu a na chvíľu si pripomenie časy, keď sme sa ako deti šantili v daždi po búrke alebo keď mamka vešala prádlo na dvore-arómy a vône, ktoré sú nekompromisne spojené s krásnymi spomienkami, skryté v dokonalej simplicite.

CLEAN SHOWER FRESH

"Korenistá vôňa, ideálna pre ženy. Na trh bola uvedená v roku 2007."

Hlava parfumu
Citrón, mandarínka, pomaranč

Srdce parfumu 
Konvalinka, pomarančový kvet, jazmín

Základ parfumu 
Pižmo, drevité tóny

Hlavnou filozofiou značky Clean je ekologická udžateľnosť, čo značí materiály na výrobu balení parfémov sú zo 100 % recyklovateľného materiálu. Značka netestuje na zvieratách, je cruelty free a  odlišuje sa predovšetkým zložením svojich inovatívnych vôní-neobsahujú žiadne sulfáty, minerálne oleje, parabény, farbivá a sú z nehorľavých látok. Sú vhodné i pre alergikov a nezreagujú na koži pri pobyte na slnku. Ideálne na leto po sviežej sprche, ako i samotný názov napovedá SHOWER FRESH. Vôňa povzbudí zmysly, nabudí pocit dokonalej čistoty. Zo začiatku je ostrá až mydlová, dominujú v nej citrusy ako šťavnatý citrón či mandarínka. Postupne sa ostrosť stráca a na scénu prichádzajú jemné tóny bielych kvetov, ktoré plynule prejdú až k základu celej vône, a tým je pižmo. Vôňa ako taká mi nepripomína doterajšiu žiadnu inú vôňu, je nezameniteľná a predsa by nik neuhádol, že ste sa práve navoňavkovali. Len podčiarkne vašu autentickosť, dodá iskru sviežosti, no nie je to klasický parfém, to ani náhodou. Je to ako keby ste voňali tak nekomplikovane, simplexne, vaše okolie zaregistruje iba čisté línie tej najtradičnejšej vôňe na svete vôbec-a tou je čisté, obyčajné, nefalšované mydlo ako za starých čias :-) 


Kúpite odteraz i v sieti parfumérií Marionnaud.

11 komentárov

  1. Osobně "mýdlové" vůně moc nemusím, ale popsala jsi to tak dokonale, že mě parfém dost oslovil :)

    Radu - Narozeninová GIVEAWAY o kosmetický balíček za 2700 Kč

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiez nemusim mydlove vone, tejto treba dat cas kym sa pekne rozlozi :-)

      Odstrániť
  2. Veľmi pekne si to napísala :)) O takejto vôni som doposiaľ nepočula, ale veľmi by som ju chcela ovoňať :)

    www.lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá super :) A krásna fotka -máš zmysel pre detail :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tohle je jedna z vůní, která mě v poslední době zaujala. Určitě si ji musím pořídit :)

    Sladká bruneta ♥ ... ta od Syoss!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musím říct, že jsem o téhle značce doteď neslyšela, ale zaujala mě, snad budu mít někdy možnost si k těm parfémům přičichnout, zní to vážně lákavě :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hezky napsáno. Škoda, že nejde přivonět, protože podle popisu to zní skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Urcite vopred ovonaj, aby si vedela ci sa ti paci :)

    OdpovedaťOdstrániť