Ziaja-dostupná pre každého

nedeľa 7. júna 2015

Ahojte baby,
srdečne vás všetky pozdravujem v túto horúcu, priam pekelnú nedeľu :-) Dúfam, že ste si víkend užili ako sa patrí a máte chvíľočku čas a pustíte sa do čítania dnešnej recenzie. Dnes by som vám rada predstavila tri výrobky, ktoré som dostala na testovanie už dosť dávno a mohli ste ich už zazrieť i v aprílových obľúbencoch. Snažila som sa o čo najvernejšie testovanie a vyskúšanie na vlastnej koži, a preto som tomu vyčlenila dostatok času, aby bol výsledok čo najmenej subjektívny.

Ziaja Med šampón proti lupinám
Ziaja šampón proti lupinám pochádza z novej línie Med a ide o skôr farmaceutický produkt ako obyčajný drogérkový šampón. Bol špeciálne vyvinutý, na báze s piroktonom olamín a zinkom – látkami s preukázanou vysokou účinnosťou pôsobenia proti lupinám. Vytvorený na základe inovačnej umývacej formuly, ktorá uľahčuje odstraňovanie lupín.

Mal by pomáhať odstraňovať problémy s vlasmi a vlasovou pokožkou ako sú: nadmerné premastenie a keratinizácia pokožky, tvorba mikrobiálnych kvasiniek (Pityrosporum ovale), stres, vonkajšie činitele (agresívne kadernícke ošetrenie, nízke teploty, suchý vzduch). Od šampónu som si veľa sľubovala, popis vyzeral ako na mieru šitý pre mňa, pretože trpím seboreou a teda i mastnými lupinami. Kupujem si drahé šampóny z lekárne, ktoré častokrát nemajú viac ako 100 alebo 150 ml a stoja i päťnásobok ceny šampónu od Ziaje. Šampón z línie med obsahuje až 300 ml a nachádza sa v bielej plastovej fľaši. Prvýkrát ma oslovila jemná mentolová vôňa a gélovitejšia konzistencia, čo sa pri šampónovaní odrazilo i v jemnom chladivom efekte. Prvé tri razy som bola zo šampónu nadšená, vlasy boli v dobrej kondícii a pokožka hlavy ma nesvrbela. Avšak po opakovanom používaní sa mi môj stav zhoršil. Lupiny sa mi vrátili a objavili sa i vyrážky a začervenania. Šampón jednoducho na moju diagnózu a ťažký stav lupín nestačil, i napriek obsahu účinných látok. Verím, že ľuďom s miernym stavom lupín by sadol viac. Za seba ho však nemôžem odporučiť.


Ziaja očný krém s kozím mliekom
Oficiálny popis
"Suchá pleť a pleť so sklonom k tvorbe vrások. Hydratuje, vyhladzuje a jemne napína pokožku. Zabraňuje strate pružnosti. Vyživuje a viditeľne vyhladzuje menšie vrásky."

Ziaja očný krém s kozím mliekom sa stal medzičasom v blogosfére doslova legedou. Mám s ním tiež veľmi pozitívnu skúsenosť, používala som i očné krémy naozaj omnoho vyššej cenovej kategórie, ktoré boli skvelé, ale ak nechcete vyhadzovať ťažké peniaze za očný krém, tento je jednička. O očné okolie sa ukážkovo stará, ani necítim, že ho mám, veľmi dobre sa do pokožky absorbuje. Po chvíľke sa môžem veselo nalíčiť. Nijako nezaťažuje pleť, nie je mastný, je taký ľahší, ako keby našľahaný a skvelo hydratuje okolie očí. Na začínajúce vrásky a mladšiu pleť je ideálny. Stojí ozaj bagateľ a vydrží dlho, určite odpurúčam všetkým babám po 20, neurazí ani staršie dámy.

Ziaja koncentrát na ruky s kozím mliekom
Tento výživný krém na ruky sa stal mojím verným spoločníkom v prechodnom období, kedy boli moje ruky vystavované vetru, dažďu a chladivému počasiu. Rovnako mi zachránil ruky i po obyčajnom upratovaní, kedy narábanie s čistiacimi prostriedkami tiež nie je dvakrát príjemné a komfortné pre pokožku rúk. Krém má absolútne neutrálnu vôňu a je dosť mastný a tuhý, preto je lepšie spraviť si z neho zábal rúk na noc, ale i cez deň mi nerobil väčšie problémy, po chvíli sa vpil a pocit mastnoty zmizol, iba bolo potrebné počkať troška dlhšie. Hydratoval minimálne dvojnásobne lepšie a účinnejšie ako klasický krém na ruky, ako koncentrát si teda svoju úlohu plnil na výbornú. Ak vás trápi pocit suchých rúk či zničenej pokožky, doprajte im trocha luxuse v podobe koncentrátu od Ziaje za ľudové ceny.
vľavo očný krém/vpravo krém na ruky

Máte rady Ziaju? Aký produkt vám najviac sadol/nesadol?


4 komentáre

  1. Ja si velice pochvaluji ziaju. Mela jsem okurkovy krem a ted pouzivam kozi krem na ruce.

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pěkné produkty. Škoda toho šamponu. Já od nich mám řadu kakaové máslo a jsem zatím moc spokojená a docela i mile překvapena. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to vyzerá, že teda máme rovnaké problémy s vlasovou pokožkou a rovnaký názor na šampónik :D
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ziaja sa mi páči čím ďalej tým viac, ten očný krém nie je teda nijako vekovo obmedzený?

    OdpovedaťOdstrániť