DM Bio a Balea telové mlieko v spreji

utorok 23. júna 2015

Ahojte kočky,
až sa hanbím, že som tu tak dlho nebola, ale vlastne ani nemám začo, pretože som vyťažený človek :-) Po večeroch upratujem byt a potom padám do postele bez toho, aby som si vôbec prečítala obľúbenú knihu, momentálne mám rozčítané asi tri, a už pri druhej strane sa mi zatvárajú oči. To je život, ako vraví môj kamarát a smeje sa pri tom :-D
Rada si veci zjednodušujem, som dosť pohodlný i pohodový človiečik, niekedy totálny lenivec, ale to až keď ozaj nevládzem. Práve preto vám príde všetkým vhod dnešná recenzia-ak ste i vy na tom z času na čas podobne. Predstavím vám dve novinky dostupné v sieti Drogerie Markt Slovensko, ktoré sú už zaiste vychytávkami nejednej sčítanej blogerky či nákupnej maniačky. 

DM BIO JABLKOVO-MANGOVÁ ŠŤAVA
 Prvou novinkou je skvelá správa pre milovníkov zdravého životného štýlu a bio potravín- sieť DM predstavila svoju prvú vlastnú bio značku DM BIO. K testovaniu sme obdržali ultramega chutnú a hustú šťavu v papierovej krabičke s obsahom 0,33l. Šlo o jablkovo-mangovú šťavu so 75%  obsahom jablkovej šťavy a 25% obsahom mangovej drene. Na obrázku môžete vidieť, že šťava bola pomerne hustá a mala krásnu živú farbu. Veľmi mi chutila, rozdelila som si ju na niekoľkokrát, pretože naozaj bola koncentrovaná a chuť manga v kombinácii s jablkom bola znamenitá. Nebola príliš sladká ani kyslá, veď chutnajte i vy :-) Krabička bola ľahko prenosná i po otvorení, čo sa mi páčilo a pochutnávala som si na nej v práci.

BALEA TELOVÉ MLIEKO V SPREJI
Toto nie je deodorant, milé dámy, i keď tak prinajmenšom vyzerá. Je to horúca novinka na ešte horúcejšie leto a u mňa najpoužívanejší produkt-telové mlieko v spreji. Prvou výhodou je balenie s uzamykateľným rozprašovačom. Či už vám spadne na zem alebo nie, nič sa nerozbije, aplikácia je úplne triviálna-nastriekať na pokožku a rozmastiť. Nič zložité, nič zdĺhavé, ideálne pre lenivcov. Konzistencia je veľmi riedka, až vodová, napriek tomu hydratačná schopnosť ohromuje. Žiaden lepkavý ani mastný pocit, mlieko sa zapracúva do pokožky takmer okamžite. Obsahuje 10% aloe vera a glycerín, je vhodné preto i po opaľovaní a celkovo na letné sparné dni. Nepoznám nič účelovejšie ako je tento výrobok, i keď má jednu vadu a tou je plocha, ktorú pokryje pri jednom strieknutí. Občas sa stane, že striekam na pokožku veľmi z diaľky a mlieko sa tým pádom rozpráši na zem v kúpeľni, čo je nepraktické i nebezpečné y dôvodu podkĺznutia. Inak nemám žiadne výhrady, na vonkajšie použite (v outdoorových priestoroch) je ideálnou voľbou.

Aký máte názor na tieto novinky? :-)

7 komentárov

  1. To telové mlieko v spreji vyzerá super :O :))

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Telove mleko uz jsem na blozich videla zrecenzovane, a velmi si me ziskalo. Bio dzusik vypada skvele. Hned se po nem kouknu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kouknu po tom mléku. Pro lenivce jako dělané. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som sa na to mlieko pozerala a chcela som ho vziať :/ :) Ale vyhralo niečo iné .. Snáď nabudúce :) A ten "džús" :D Mám tiež ...
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem o tom tělovém mléku ve spreji ještě vůbec neslyšela, docela mě to zaujalo, i když mám na Baleu rozporuplné názory.

    CHIC Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten džus vypadá moc dobře a o tělovém mléku ve spreji jsem už taky četla, je pravda, že pro lidi jako já, co jsou často líní, aby se namazali, je to super volba :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Telové mlieko mám asi týždeň a je úžasné. Krásne vonia - tak čisto a ľahko a je veľmi jemné. Mamina si ho tiež bola hneď kúpiť, keď vyskúšala to moje. Určite odporúčam :))

    OdpovedaťOdstrániť