Predĺžená košeľa

štvrtok 12. marca 2015

Čauky,
včera som si chcela sadnúť k blogu a odpísať vám na komentáre a....zaspala som....predvčerom sa mi stalo to isté :-D Asi ma tento týždeň položil a hnusné počasie tomu tiež neprispieva....Myslím, že o chvíľu ma zasa bude brať na spanie, takže dnes iba veľmi stručne. 

Vyjadrím sa ku košeli, ktorá mi pristála v šatníku zo stránky www.postovnezdarma.cz. Košeľu som si sama dobrovoľne vybrala. Mám rada jemne oversize veci, ak nedeformujú postavu a košeľa na štýl predlženého cardiganu sa mi zdala byť štýlová. Podľa obrázka som usúdila, že pôjde o materiál podobný tomu, z čoho sa šijú plášte, v popise písali bavlna.....

...a čo mi prišlo? čistý polopriesvitný šifón  :-D tomu vravím sklamanie....
šifón je veľmi krčivý a neviem si ani predstaviť, ako tento kúsok vyžehlím....

cena: 24 eur
Farba i strih sa mi zdajú v poriadku, košeľa mi sedí dobre, ale je príliš tenká a too much priesvitná, čím stráca na význame jej funkčnosť. Kto by nosil predlženú košeľu ako vršok, keď ani nedrží tvar? Cena je bohužiaľ za túto kvalitu neadekvátna, priam až vesmírna....škoda, zatiaľ je to moje prvé sklamanie s tovarom.

Povedzte mi, vedeli by ste ju napriek tomu nosiť, nájsť jej využitie?



3 komentáre

  1. Popravdě, ani se mi moc nelíbí :( A pokud je ještě ke všemu průsvitná, tak to rozumím tvému zklamání!
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na obrázku to teda vážně vypadá o moc líp, ale vždycky to můžeš nosit na doma s kraťáskama a nadkolenkama a připadat si jako z tumblr :))
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť