SMILEPOINT

nedeľa 29. marca 2015

Ahojte, 
rada by som sa s vami podelila o jednu pre mňa novú a zároveň prínosnú skúsenosť. Zhruba pred týždňom som absolvovala moje prvé kozmetické bielenie zubov. Keď mi v schránke pristál mail s pozvánkou a zároveň ponukou na "testovanie" tohto revolučného spôsobu bielenia zúbkov, potešila som sa. Ide o absolútne bezpečný a bezbolestný "zákrok", žiadna tortúra za pomoci peroxidu či kyseliny. 

Na bielenie zubov som sa teda vybrala do jednej z pobočiek SMILEPOINT, konkrétne do OC Galéria tu u nás v Košiciach :-) Už pri vstupe ma oslovilo čisté a moderné prostredie, všetko dokonale zladené v bielo-modrej kombinácii. Pani, ktorá ma tam už čakala bola strašne milá a všetko mi vysvetlila, nemala som teda žiaden stres a hneď sme sa do toho pustili....
AKO PREBIEHA BIELENIE ZUBOV V SMILEPOINTE?
  • ako prvé sme si pomocou porovnávacej stupnice určili odtieň, ktorý najviac korešpondoval s odtieňom mojich zubov pred bielením. Je to dôležité preto, aby sme si vedeli na konci vyhodnotiť efektivitu celého bielenia, a teda o koľko stupňov sa podarilo zuby vybieliť.
  • potom som dostala taký náprstok na ktorý sa striekol aktivačný sprej a prstom som si prechádzala sklovinu po dobu jednej minúty. To sa opakuje pred každým bielením, ktoré je rozdelené na 3x15 minút.
  • na silikónovú vložku sa aplikuje zhruba 1/3 bieliaceho gélu, ktorá sa potom založí do úst. Sadla som si do toho krásneho kresla, nasadila si vložku s bieliacim gélom i ochranné okuliare, kvôli LED lampe, ktorá celý proces bielenia urýchľuje.
  • prvých 15 minút sa mi zdalo ako večnosť, ale pri druhom a treťom raze som si už zvykla. Zavrela som oči a relaxovala :-)
  • po každých 15 minútach sa lampa deaktivovala, vypláchla som si ústa, znova som si vyleštila sklovinu pomocou "textilného prstu" a znova som  dostala silikónovú vložku s ďalšou tretinou bieliaceho gélu
  • po bielení som nesmela jesť ani piť 4 hodiny (iba čistú vodu)
A VÝSLEDOK???
Sľubovaným výsledkom sú zuby belšie o  zhruba 3-9 odtieňov, pričom mne sa to podarilo o pekných 6, čo je na prvýkrát super. Svoj chrup tu ale nebudem zverejňvať, nato som veľmi háklivá. Určite vás bude zaujímať i trvácnosť takéhoto bielenia. Výsledok by mal vydržať jeden až tri mesiace, čo samozrejme do vysokej miery závisí od stravovania a celkového životného štýlu. V porovnaní s bielením zubov u stomatológa je to pohodlnejšie i lacnejšie, avšak efekt je krátkodobejší, nakoľko gél nepreniká do vnútra zubov ale len mení zafarbenie skloviny. Nemá teda nežiadúce účinky na ďasná a nespôsobuje ani citlivosť zubov.

Vnímam to ako seriózny a pozitívny zážitok. Po mesiaci uvidím, či je efekt stále badateľný a do budúcna nevylučujem ani ďalšiu návštevu. Inak, pred nejakou akciou či plesom je tento spôsob bielenia vďaka svojej rýchlosti a easy aplikácii veľmi žiadaný  Cena jedného bielenia je okolo 59 eur, často sú však rôzne akcie a zľavy.

Šli by ste do toho? :-)

Zverejnenie komentára