Jarný makeup

nedeľa 15. marca 2015

Ahojte,
pohodovú a ničnerobiacu nedeľu vám prajem! Všimli ste si, ako sa vonku pomaličky mení vzduch? Je v ňom cítiť jar :-) Ešte o niečo viac slnečných lúčov a bolo by to dokonalé....
Jar si ale dnes môžeme spraviť i tu na mojom blogu, a to tak, že vám najprv predstavím dva moje momentálne veľmi obľúbené produkty z dekoratívnej kozmetiky- L´oreal True Match makeup a Bourjois Color Boost a pokúsime sa z nich vykúzliť jemný a dievčenský jarný makeup.
Oficiálny popis
"Rúž BOURJOIS Paris Color Boost Lipstick SPF15 dodá perám žiarivú a intenzívnu farbu. Hĺbkovo pery vyživuje a hydratuje počas celého dňa. Poskytuje perám komfort a hydratáciu."

Rúž na pery Bourjois Color Boost v odtieni 04 Peach on the beach jednoducho musíte mať! Vlastním už podobné produkty od Astoru a Revlonu, ale Bourjois u mňa jednoznačne vedie. Obal je z plastu, kombinácia koralovej a jemných motívov striebornej sa vydarila. Samotný rúž sa vysúva, podobne ako je to u masla od Astoru. Aplikácia je pritom presná a úplne easy. Odtieň koralovo-ružovej je krásne šťavnatý a dodá perám neskutočný lesk a plnosť. Vďaka tomu, že je pútavý, no nie príliš krikľavý ani vulgárny, sa hodí ako na deň tak i na večer. Škoda, že na fotke nevyzneje jeho neskutočne žiarivá farba, pod večerným svetlom je však ešte o čosi žiarivejší :-) Pery nevysušuje a vydrží na nich minimálne 4 hodiny, po 8 hodinách v práci je badať stále na perách túto nezabudnuteľnú farbičku, avšak už len menšie stopy. 

Moje hodnotenie 10/10
 cena: 6,53

 Oficiálny popis
"Zjednocuje farbu pleti. Hydratuje pleť. SPF17,"

Druhým mojím favoritom je makeup True Match v odtieni Rose Vanilla, ktorý sa radí medzi najsvetlejšie odtiene. Balenie, povedzme bežne dostupného drogérkového makeupu, pôsobí elegantne , priam až luxusne. Fľaštička je zo skla, vrchnák je plastový. Súčasťou balenia je i pumpička a musím ju pochváliť, dobre sa s ňou spolupracuje, je možné ňou nadávkovať i naozaj veľmi maličké množstvo makeupu, takže by som ju nazvala i ekonomicky efektnou :-D. 
Makeup na mňa na prvý pohľad pôsobil pritmavo, ale už i v popise je zmienka o tom, že by sa mal dokonale prispôsobiť farbe pleti. Preto ho netreba zavrhnúť ešte pred vyskúšaním! Je dosť tekutý, ľahko sa rozotiera, nevytvára fľaky ani šmuhy. Aplikujem ho prstami, ale kľudne môžete i štetcom. Nevýhodou tohto makeupu je, že pumpička i vrchnák sa rýchlo zamastia a pošpinia, čo potom nevyzerá nijako vábne. To sa mi však stáva asi pri všetkých makeupoch. Krycia schopnosť je stredná, na akné a vyrážky nebude postačovať, korektor je must have. Ale čo sa týka zjednotenia pleti, to musím potvrdiť. Pleť zjedocuje a rozžiari, pričom sa neleskne ani po niekoľkých hodinách, ale naopak pôsobí prirodzene a sviežo. Celý look podčiarkuje ešte ako keby matný finish.

 Moje hodnotenie 8/10
cena: 11,65
 ...a teraz malá ochutnávka jarného líčenia...
 Použité produkty
makeup L´oreal True Match
púder Rimmel Stay Matte
rúž Bourjois Color Boost
očná linka v pere Dermacol Black Sensation Precise Black
očné tiene MUR I Heart Chocolate
srdiečková lícenka MUR Blushing Hearts

Majte sa krásne, teším sa na vaše komentáre! :-)

8 komentárov

  1. Krásne fotky! chubby stick zvažujem už dlho, najmä značku clinique :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc ti to slusi :-) Make-up i rtenka vypadaji skvele :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne.inak spf 17 už pohli potiahnuť na 25,v tomto období neuškodí

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nejako som to nikdy neriesila ale dnes je to uz asi samozrejmost :)

      Odstrániť
  4. Tento make up mě velmi láká. Tenhle měsíc jsem si pořídila Eau de teint a ten je zatím super

    OdpovedaťOdstrániť