Nehynúca BIELA farba alfou a omegou šatníka + výzva pre blogerky

piatok 8. augusta 2014

Biela farba nikdy nevyšla z módy. A ani nevyjde. Niet krajšej a čistejšej farby akou je biela, práve preto k letu neodmysliteľne patrí. Práve biela farba nám dodá šmrnc, sviežosť, štýl a zvýrazní i naše bronzové opálenie. V bielej človek omlade. Biela, spoločne s čiernou by mali tvoriť akýsi základ nášho šatníka, na ktorom je možné stavať. Obe farby sú výnikajúco kombinovateľné. Ale aby svet nebol iba čiernobiely, všakže, na osvieženie poslúži pestrá paleta studených i teplých odtieňov žltej, tužovej, červenej, tyrkysovej či neónovej a i na pohľad jednoduchý outfit zažiari. 

Čo by nám, a nielen v lete, nemalo chýbať v našich šatníkoch?

  • bikiny, ktoré svedčia vášmu typu postavy 
Nie je nič horšie, ako keď žena neodhadne čo si môže a čo si už nemôže dovoliť. Preto by mala na začiatok vedieť, aký typ postaví má a čo jej pristane, zakryť nedostatky a naopak vyzdvihnúť prednosti. Je to stále dokola prízvukované, a predsa na poslednej dovolenke som takmer odpadla z niektorých turistov. Ak je dievča štíhle a vyšportované môže si dovoliť v podstate akýkoľvek typ plaviek. Väčšinou tieto baby volia úplne jednoduché jednofarebné trojuholníkové plavky, kým my ostatné smrteľníčky bez postavy z móla Victoria´s Secret sa hanbíme vyzliecť do akýchkoľvek plaviek. Práve preto volíme vzorované, kvietkované a farebné plavky s vyšším pásom, ktoré dokonale odvedú pozornosť od našich nedostatkov.
























  • plážové šaty alebo háčkovaný top
Bez plážových šiat to jednoducho nejde. Sú pohodlné, vzdušné a zakryjú, to čo majú v pravý čas. V rezortoch a veľkých hoteloch je zákaz pohybovať sa v interiéri hotela oblečený v bikinách, ak teda nechcete pôsobiť ako úplný vidlák. Ako príklad však postačí aj prípad, že sa práve chystáte na obed na pláži alebo vás nepekne spálilo slniečko a chcete sa chrániť. Ja si to bez nejakého "prehozu" ani neviem predstaviť, som hanblivka a jednoducho promenáda v plavkách nie je nič pre mňa. Či už na pláž alebo i na večer milujem háčkované alebo čipkované topy, nosím ich na tielko a je to maximálne pohodlné a tiež in.
  • biela na vychádzky či na party
Dosť bolo plážovej nálady. Biela je využiteľná i na bežný deň, či už sa chystáte do práce, na rande či na poriadnu "pařbu" do mesta. Aj keď sa vraví, že biela rozširuje, najmä teda v spodných partiách, je dôležité dbať i na vŕšok čo s čím kombinujeme. Ak zvolíme vhodnú spodnú bielizeň a top alebo blúzku voľnejšieho strihu v primeranej dĺžke, nie je sa čoho báť. I plnšie z nás môžu bielu zbožňovať, avšak sebakritika a cit pre detail sú na mieste. Preto sú pre bacuľatejšie ženy vhodnejšie šaty, so zvislými pásikmi i v supertrendy zebrovanom vzore, voľnejšie pod prsiami a spadajúce až po kolená.

 

  • elegancia a office look 
Elegancia je nesmrteľná. V kombináci s čiernou a bielou je však i nadčasová. Ako sa vraví, týmito dvoma farbami nič nepokazíte. A je to naozaj tak. Pristanú ozaj každej z nás. Ak vás čaká dôležité stretnutie a vy chcete na ňom pôsobiť chic a zároveň jednoducho a nevtieravo, zvoľte bieločiernu kombináciu. Pri správnom zladení doplnkov pôsobí viac než elegantne a vy sa budete cítiť ako zo žurnálu. V jednoduchosti je predsa krása!

 
*VÝZVA*


Kúsky, ktoré som pre vás vybral sú inšpirované stránkou www.avendro.sk. Je to módny eshop, na ktorom práve prebieha akcia pre všetky blogerky milujúce módu. Zvlášť ponúka oblečenie i pre plnoštíhle, športové oblečenie, spodné prádlo a samozrejme i klasické dámske oblečenie.Keďže oslovili i mňa, dovolím si vás vyzvať, ak vás akcia zaujíma a chcete získať oblečenie v hodnote 40 eur zadarmo a máte módny blog, ozvite sa Monike Styxovej na jej mail styxova@robertnemec.com. Zdelí vám všetky podrobnosti. 
Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť :-)



2 komentáre

  1. niečo na plavky moc nemusim neviem k čomu je to dobre:))ale inak bielu farbu tričiek mam velmi rada a poslednu dobu sa mi dost nahromadilo aj tyrkisovej:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten čipkovaný top dokáže určite zázraky, minule to mala jedna kolegyňa na sebe a vyzeralo to super, napriek tomu, že pod tým mala len jednoduché hladké tričko a legíny vyzerala elegantne a hodilo sa to aj do práce. Musím si niečo také zaobstarať aj ja.

    OdpovedaťOdstrániť