Náušnice Trolli :-)

piatok 1. augusta 2014

Ahojte,
predčasom mi prišli i tieto milé jednoduché náušnice zo stránky www.sperky.cz. Majú tam celkom pekný výber, aj keď som si to nestihla prejsť celé, no nájdete tam i známejšie značky. Je to moja prvá skúsenosť s tovarom z tohto eshopu.
Konkrétne tieto náušnice sú značky Troli (ktorú som doteraz nepoznala), pričom na výber je viacero farieb ako napr. fushcsia, pink, red, yellow, zircon, blue, grey a podobne. Ak by ste si chceli pozrieť všetky možné farbičky, nájdete ich TU.
Tie moje sú odtieň Light Rose, ktorý už bohužiaľ tohto času nie je v ponuke. Aj napriek ich jednoduchosti som si na ne tak zvykla, že v nich i spím, a to ja nezvyknem. Nosím ich na bežný deň, sú maličké, vážia iba 2 g a sú široké 1,2 cm. Hodia sa mi takmer ku všetkému, ako som povedala už sme si na seba zvykli. Keďže sú také ľahké, ani necítim, že ich mám. Je možné dokúpiť si k ním i náhrdelník, ale ja retiazky nenosievam a súpravy už vôbec nie. Každopádne sa mi veľmi príjemne nosia :-)

cena: 120 Kč
kde kúpiť: www.sperky.cz



7 komentárov

  1. ty jsou roztomilé :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadají nádherně :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kraasne take mam rada maličkéé..:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezká barva na léto a jaro:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné náušnice. Já mám doma podobné, akorát jsou celé z chirurgické oceli. V posledních letech jsem si hodně oblíbila šperky z chirurgické oceli , které vypadají pěkně a hlavně po náušnicích mě nebolí ušní dírky, což se mi dřív hodně krát stávalo.

    OdpovedaťOdstrániť