Balea letné limitované edície

pondelok 18. augusta 2014

Ahojky!
Ani nevieme ako to zbehlo a leto pomaly končí :-( A to som ani raz nezašla na naše mestské kúpalisko, ani raz som nemala na sebe trojo nových šiat, ani raz som nebola na turistike....Ale čo je hlavné, spoznala som super ľudí a bola aspoň pri mori a momentálne sa znova začínam baliť, takže ešte nevešám hlavu, ešte stále to môžem dohnať :) 
Práve na takúto post letnú depresiu mi pomáhajú výrobky od Baley- sú hravé, svieže, letné a veselé, kričia na mňa z kúpelne zober si ma, vyskúšaj ma! A žmurkajú pritom ;-) No kto by odolal.... DM-ka nám blogerkám tentokrát poslala na testovanie tekuté mydielko a krém na ruky značky BALEA. Ide o limitované letné edície, takže nerozhodovala by som sa pridlho a radšej doplnila zásoby, byť na vašom mieste. Oba obaly majú super krásny dizajn a ďalší plus- majú pumpičku na dávkovanie. 

BALEA TEKUTÉ MYDLO SLADKÝ FLIRT, 300 ml
S vôňou mojej milovanej duly a divej ruže mi padlo ihneď do oka i do nosa. Jemne čistí a ošetruje pokožku rúk, nevysušuje a krásne prevonia kúpeľňu. Cena za 300 ml je viac ako priaznivá - 1,39. Nemám mu čo vytknúť, som nadšená! Obal je prenádherný a určite ho len tak nevyhodím. Balea mydielka mám veľmi v obľube, sú lacné, nápadité a dobre poslúžia.
BALEA KRÉM NA RUKY, MALINA A CITRÓNOVÁ TRÁVA, 300 ml
Jeden malinový od Baley som už doma mala. Tento je jeho obdobou. Emulzia na ruky je skôr riedka, no v okamihu vsakuje, nehrozí pocit mastných a lepkavých rúk. Obsahuje i panthenol, ktorý pokožku hydratuje a vyživuje. Balenie je opäť na jedničku. Objem je neskutočný, až 300 ml, dovolím si tvrdiť vydrží najmenej pol roka pri mojom tempe. Fľašťička vyznie krásne i ako dekor v mojej izbičke :) Ružovú proste milujem. A vôňa malín sa mi jednoznačne spája s letom :-) Ak ste sušienky, krém vám pravdepodobne stačiť nebude, ale kto by odolal, hoc aj mastiť si ruky každú chvíľu :-) Cena je bomba- 1,95
EBELIN PEELINGOVÉ TAMPÓNY, 35 KS
Toľko radosti mi priniesli títo skvelí pomocníci! Na celú tvár mi stačí jeden tampón, jednak sú naozaj dosť veľké a jednak majú dve strany-obyčajnú a peelingovú. Nečistoty sú šmahom ruky preč, je to oveľa jednoduchšie a rýchlejšie ako s klasickými tampónmi, ktoré sa v rukách doslova rozpadávajú. Tieto sú i dostatočne hrubé a sú z čistej bavlny. Cena za balenie 35 kusov sa pohybuje okolo 1,59.

Tak čo, už ste sa rozbehli do DM-ky ? :-D


7 komentárov

  1. kam sa balíš ? príjemnú cestu prajem :) ten krem na ruky mam aj ja a je užasny stale si s nim musim natierať ruky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Souhlasím, dneska jsem byla v dm a jejich limitky jsou strašně fajn :) očuchávala jsem tam mýdlo, co máš na fotce a výborné :-)) Nakonec jsem si koupila deodorant s nektarinkou a kokosem, také úžasně voní :)

    Hezký den,
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balea má vždy skvělé limitky. Až se někdy dostanu do DM, tak určitě zkusím ty odličovací tampónky, ty vypadají super ;-)

    Radu UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ta limitka vypadá hezky :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty odličovací tamponky vypadají skvěle :)

    http://lifebysimm.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som skúšala krém na ruky a je skvelý a super vonia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. noo ten krém na ruky musí byť super vonavučký :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť