Skúsenosti s AUSSIE

piatok 14. marca 2014

Zdravím kočky, 
značka Aussie je na blogoch skloňovaná v abnormálnom množstve, takmer každá blogerka s ňou už má nejaké tie skúsenosti :-) Ak ste ešte ich produkty neskúšali alebo o nich nepočuli, stále váhate či zdieľate rozporuplné pocity, táto recenzia je určená presne pre vás. Značka Aussie, pôvodom z Austrálie, v sebe ukrýva múdrosť tradícií a zázračných zložiek nielen pre suché a kučeravé, ale i oslabené vlasy. 

A aká je ich filozofia? 
"Chcete od života viac? Začnite pri svojich vlasoch!" 
Once Upon a Time
Je rok 1979. Americký vlasový mág Tor Redman navštevuje Austráliu a je ohromený neprebernou pestrosťou exotického ovocia a prastarých liečivých postupov. Zatiaľ čo sa kochá týmito domorodými potešeniami, napríklad listami eukalyptukôrou čerešne a, samozrejme, olejom z jojobových semien, nemôže prestať myslieť na to, aké zázraky by všetky tieto prírodné krásy mohli urobiť s lámavými vlasmi. O tridsať rokov neskôr Tomov originálny recept na ,,trojminútový zázrak“ ešte vždy robí...hotové zázraky.

Produkty značky Aussie sú obsiahnuté v 5 radoch:
  • miracle moist- na suché a poškodené vlasy
  • colour mate- na farbené vlasy
  • aussome volume- pre vlasy bez objemu
  • mega instant- na každodenné použitie
  • lucious long- na dlhé vlasy
Ja som mala možnosť otestovať rad aussome volume, ktorý je primárne určený pre vlasy bez života. Obsahuje výťažky z austrálskeho chmeľu, ktorý by mal dodať vlasom objem a pružnosť od korienkov až po končeky. Bola som veľmi zvedavá, už len z dôvodu protichodných reakcií na túto kozmetiku. Ženy buď Aussie milujú, alebo zatracujú. Treba si však uvedomiť jednu základnú vec- a tou je individualita. Každému môže sadnúť niečo iné, pretože každý máme iný typ vlasov, pokožky, inú genetickú výbavu....na svete predsa neexistujú dvaja identickí ľudia :-)
Aussome Volume Shampoo
Šampón Aussome volume je určený pre jemné a spľahnuté vlasy bez života, ktorým by mal dodať aussome volume. Obsahuje výťažky z austrálskeho chmeľu. Balenie pôsobí milo, s logom kengurky, uzáver je vytláčadí, čo mi plne vyhovuje. Čo ma očarilo hneď na prvýkrát je omamná vôňa. Vonia naozaj po žuvačkách je to taká sladká tuti frutti vôňa, veľmi chutná :-) A čo je ešte viac super, vlasy prevonia dokonale, je ich cítiť i na druhý deň. Penivosť šampónu je dobrá, ja si ho aplikujem 2x. Radšej pomenej, pretože prehnané šampónovanie vlasy zbytočne vysušuje. Po umytí mám pocit sviežich a prevoňaných vlasov, vyzerajú super a aj sa lepšie upravujú. U mňa je to však len krátkodobé, pretože vlasy nemám dostatočne pevné, aby mi ten objem vydržal. Čerstvo po umytí mám taký "boom" na hlave, ale keďže sú veľmi jemné, postupne to klesá. Vlasy sa lesknú, sú pružné, dobre sa upravujú a nemastia sa tak rýchlo ako zvyčajne. Odporúčam však striedať vždy aspoň dva šampóny, aby si vlasy nenavykli a nemastili sa vám. Šampón kúpite v DM-ke, nevýhodou je vyššia cena, ale čo by žena neinvestovala do vlasov? :-)
zloženie
šampón je svetlo ružkovkastej farby a krásne vlasy prevonia
 Aussome Volume Conditioner
Pre lepšiu starostlivosť a výraznejší efekt sa oplatí používať i kondicionér zo spomínanej rady. Mne stačí ozaj veľmi máličko, aby som vlasy nezaťažila. A prečo je dobre používať kondicionér? Pretože počas umývania sa vlas ako keby roztvorí a je zranitelnejší, preto je nakoniec žiaduce siahnuť i po kondicionéri. Ten vlas uzavrie, uhladí a bude vyzerať zdravší a ucelenejší. Navyše vlasy sa budú dať smelo a ľahučko rozčesať v priebehu pár minút. To je dôvodom, prečo používam napriek jemným vlasom kondicionér, nie stále, ale snažím sa ho aktívne zapojiť do vlasovej starostlivosti.
zloženie
Suma sumárum som s prípravkami značky Aussie veľmi spokojná :-) Nevravím, že mám na hlave afro a úžasný výbuch objemu ale vlasom určite neuškodil, krásne ich prevoňal, nadvihol od korienkov a uhladil. Sú pružnejšie a veselšie :-) Určite táto dvojica patrí k tým dobrým skúsenostiam vo vlasovej kozmetike. Ak vás zaujímajú novinky a infošky o Aussie, šup na ich stránku (Aussie Slovensko).


Skúšali ste AUSSIE ?

14 komentárov

  1. Tuhle značku jsem zatím neměla možnost vyzkoušet, ale dnes jsem vyhrála 3 produkty od této značky a už se moc těším až je vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeej :) ja akurát skúšam 3minute miracle Coulour aj Reconstructor a keď miniem všetky šampóny a balzámy, čo mám doma, chystám sa vrhnúť na Miracle Moist :))

    Btw, sérum ešte nebolo že? Sledujem, ale či mi náhodou neušlo... Na ten článok sa veľmi teším :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ti poviem, mám toho teraz habadej ešte z DM testujeme Baleu tých šamponov s ami tolko nazbieralo že až :D Ešte nebolo ten týždeň ma takmer zabil, skuška a včera posledna lamavica som rada že žijem ...ale serum bude, použivam ho len ako doplnok ku kremu na suche miesta a je v pohode...neviem posudiť či som krajšia ale snaď :)

      Odstrániť
  3. Rozhodně bych chtěla vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Základ je si vybrať správny produktový rad, podľa toho aké máš vlasy :) Nečakaj zázraky, ale určite nebudeš sklamaná :)

      Odstrániť
  4. Volume je má jednička, lepší šampón jsem dlouhý čas neměla :-)
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Túto značku som zatiaľ neskúšala ale tento šampónik ma zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne poslali na testovanie radu Lucious Long a zatiaľ žiadne negatíva.. myslím si že su to dosť kvalitné produkty :)
    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. super článek a pěkný blog :) určitě někdy musím vyzkoušet :) snad mi bude taky vyhovovat

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Bohužiaľ, pre môj typ vlasov nevhodné produkty, proste nesadli mi :(

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja sampon aussie most používam už dva mesiace a som veelmi spokojna konečne šampon ktorý nie len že krásne vonia ale vlasy sú po nom také ako som si predstavovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásna vôňa výrobkov, účinok minimálny, ale otrasné zloženie...

    OdpovedaťOdstrániť