Versace Yellow Diamond

streda 26. marca 2014

Zdravím dámy,
pre dnešok som si pre vás pripravila voľné pokračovanie série o mojich obľúbených parfémoch. S príchodom jari a prvých slnečných lúčov som zatúžila po zmene a vytiahla zo skrýše svoj diamantový tromf. Značka Versace je známa po celom svete, v módnom či vo svete krásnych parfémov. S radom vôní znázorňujúcich kryštál vyšiel Versace už v roku 2004 v podobe vône Crystal Noir, neskôr v roku 2006 pokračoval ľahšou, ovocnou Bright Crystal. Versace Yellow Diamond bola uvedená na trh v roku 2011, kedy sa z kryštálu premenila na Žltý Diamant. Kazetu mi darovala sestra so slovami:" Táto vôňa je ako stvorená pre teba:" 

Versace Yellow Diamond je čistá, jasná, vzdušno-kvetinová vôňa. Je iskrivá a intenzívna ako žltá farba, napriek tomu zostáva luxusná a ženská rovnako ako diamanty. 
"Kryštalická žiarivosť citrónu, bohatá sviežosť hruškového sorbetu rozptýlená medzi iskrivými tónmi bergamotu a dynamickými dotykmi oleja neroli, také sú úvodné tóny vône Versace Yellow Diamond. V srdci dojíma nezvyčajná elegancia kvetu pomarančovníka, ktorá presvitá pomedzi jasné tóny frézie, mimózy a prirodzenú priezračnosť lekna. Zmyselnosť ambrových drevín, slnečný a energický charakter dreva palo santo a čisté pižmo fascinujú v základe vône."

Zloženie vône Versace Yellow Diamond
Hlava: citrón , hruškový sorbet, olej neroli, bergamot
Srdce: kvet pomarančovníka, lekno, frézia, mimóza
Základ: ambrové drevo, palo santo, pižmo
 Darčeková kazeta len umocňuje punc luxusu. Po vizuálnej stránke si ma Versace získal hneď na prvý pohľad, zlatú farbu jednoducho milujem. Krabičku určite využijem i do budúcna na nejakú kozmetiku :-)
 Po otvorení som v nej našla sprchový gél, telové mlieko a to najhlavnejšie-tekutý diamant v prenádhernom flakóne (pre niekoho možno gýčovom, mne sa páči)
 Flakónik ostal verný edícii kryštálu podobne ako Bright Crystala alebo Crystal Noir. Je ťažký, sklenený s masívnym vrchnákom s logom Versace. Mne osobne sa flakón veľmi páči, aj keď uznávam, na nosenie v kabelke je nepraktický. Zaslúži si ale pekné miestečko na kozmetickom stolíku.
 Logo Versace ako také sa mi páči len vo svete vôní a parfumov, kde mi troška gýčovosti  vôbec neprekáža.
Moje hodnotenie
Pri prvok pokuse ma doslova odzbrojila jej ostrosť a sviežosť v jednom. Nie je nasladlá, to ani náhodou, čistá a kvetinová a neuveriteľne svieža. Najprv sme si nesadli, len som nad ňou ohrnula nosom....to teda nie je môj štýl....Dala som je však ešte jednu šancu a postupne si ma získala, netuším prečo. Možno je to tým krásnym žltým flakónom žiariacim ako lúče slnka, alebo vôňou čistoty a sviežosti s prišlou jarou. Táto vôňa vás buď očarí, alebo nenadchne. Aj keď je pomerne na začiatku dosť ostrá, nevtiera sa. Pripomína mi leto a horúce dni prahnúce po troške chladu. A práve ten chlad je z tejto vône viac ako hmatateľný. Je to vôňa plná kontrastov, hrejivá na pohľad ako slnko a chladná ako diamant. Najviac z nej cítiť citrón, ku koncu som cítila ambro. Kvetinové tóny takmer necítim. Výdrž je slabšia, je to toaletka, po čase ju na sebe prestanete vnímať, no okolie vás zaregistruje. Toaletná voda Versace Yellow Diamond si získa srdcia elegantných a jemných žien, obľubujúcich vône čistoty a nefalšovanej sviežosti. 

cena: 50 ml kúpite za 29,20 TU (čo je výborná cena vzhľadom na kamenné parfumérie)
darčeková kazeta v takomto zložení už nie je v ponuke, momentálne je na predaj s elegantnou taštičkou, kúpite TU.

Máte rady vône od Versace, našli ste v nich svojho favorita ? Mne sa veľmi páčila i Bright Crystal, našla som ale náhradu :-)

6 komentárov

  1. Už niekoľko rokov je mojou najobľúbenejšou vôňou Versace Bright Crystal ( taká ružová ), ale už by to asi chcelo zmenu a táto žltá vyzerá krásne a podľa popisu aj nádherne vonia, určite sa po nej poobzerám :) veľmi pekná recenzia

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tú som mala aj ja, bola krásna, len to chcelo už zmenu :-) Táto je o čosi ostrejšia a menej sladšia, buď sa ti zapáči alebo nie :-)

      Odstrániť
  2. Juuuj, to vyzerá super, musí voňať úžasne. Pekné fotky :-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. diks, balenie vyzeralo úžasne musela som ho pekne nafotiť :-)

      Odstrániť