BERLOOK WISHLIST

pondelok 29. januára 2024


Zdroj: berlook.com
Dnes som si pre vás pripravila wishlist zo stránky s plážovým oblečením BERLOOK

Keď príde leto, jednou z najväčších radostí je dovolenka a strávenie času na slnku. Pri výbere plážového outfitu je dôležité zohľadniť nielen štýl, ale aj pohodlie a praktickosť. Ak preferujete trochu viac zakrytia partií, skúste si vybrať plážovú sukňu, ktorá je v súčasnosti veľmi populárna. Mne padla do oka Floral Cover-Up Skirt, ktorá je v rovnakom vzore ako prekrásne modrobiele monokini. Majú ich vo viacerých vyzývavých modeloch ako je s holým chrbtom alebo s nariaseným živôtikom. Nájsť ich môžete ako V Neck Backless One-Piece Swimsuit. Vzor mi pripomína štýl Diora a so zlatými doplnkami bude na opálenom tele vyzerať božsky!


V súčasnosti sú veľmi populárne plavky s výrezmi a doplnky, ktoré môžu byť skvelým spôsobom, ako doplniť váš plážový outfit. Ak sa chystáte na dovolenku do exotických krajín, nezabudnite si so sebou zobrať čiernobiele plavky, ktoré vytvoria elegantný a sofistikovaný vzhľad. Za mňa model, ktorý stojí za pozretie je jednoznačne Contrast Trim Knotted One-Piece Swimsuit v čiernobielom efektnom vzhľade.

Pre tých, ktorí radi vystupujú z davu a chcú pútať pozornosť, sa hodia plavky z trblietavého materiálu, ktoré budú zaručene vytvárať wow efekt na pláži. Na slnku sa budú krásne trblietať a posledné sezóny je takýto materiál hitom.

 
Ako doplnky k plážovému outfitu si môžete vybrať šiltovku alebo klobúk na ochranu pred slnkom, krásnu plážovú tašku pre všetky vaše nevyhnutné potreby alebo náramok na nohu, ktorý vám dodá trochu glamour. Dôležité je pamätať na ochranu pred slnkom, preto by ste si nemali zabudnúť zobrať opaľovací krém a slnečné okuliare. Výber plážového outfitu závisí od vašich preferencií a štýlu, ale je dôležité, aby ste sa pri výbere cítili samé sebou a dodali si aj vytúžené sebavedomie.




Zverejnenie komentára