DESENIO | inšpirácie, pracovňa, detská izba | zľava 40 %

utorok 24. mája 2022

Natural Aesthetics Trio Poster pack (50x70)
Položka č: SET0010-8

Tí z vás, ktorí ma sledujete na instagrame (@mimischibi) ste už iste postrehli moju vášeň a pre bytové dekorácie a dizajn. Môj byt je už, dá sa povedať, plne zariadený, vrátane stien obložených obrazmi. Novým projektom je aktuálne dom vo výstavbe, kde sa môžeme s kreativitou vyšantiť od nuly. Máme radi neutrálne farby, moju milovanú beige na všetky spôsoby, ktorá je univerzálna a v interiéri nepôsobí nijak rušivo. 


D E S E N I O  inspo

"add elements that will calm your space and soothe your soul"


Pampas, beige, flowers boli moje kľúčové slová vo vyhľadávaní na desenio. Ak by ste sa chceli zorientovať ešte rýchlejšie, je možné zvoliť jeden zo štýlov bohatej ponuky v hornom menu, či siahnuť po novinkách. Najpohodlnejšie riešenie je vybrať si už preddefinovaný set obrázkov na stenu, ktoré nájdete takisto v základnom menu pod pojmom zostavy obrazov.


Do budúcej pracovne sme zvoli trojicu rozmerovo identických plagátov s rastlinným motívom, v striebornom ráme. Cieľom bolo vytvoriť zátišie s čo najmenej výraznými prvkami a farbami. Okrem strieborného prevedenia je na výber farba zlatá, ružovozlatá, biela, čierna či farba prírodného dreva. Tým pádom sú obrázky vhodné do akéhokoľvek štýlu zariadenia v dome a dostupné pre každú domácnosť.


40 % ZĽAVOVÝ KÓD:  "MIRIAMADESENIO"

platný do to 02.06 ( neplatí cez víkend 27-30.05), nevzťahuje sa na rámy a personalizované obrázky


Na stránke desenio si prídu na svoje aj najmenší. Pod záložkou obrazy pre deti sa schovávajú roztomilé zvieratká, písmenká, postavičky ale aj edukatívne mapy. Obrázok vyššie poputuje do detskej izbičky.


Prajem príjemné nákupy a dobrý výber 🖤


1 komentár