ASTRATEX | BIELIZEŇ NA KAŽDÚ PRÍLEŽITOSŤ

sobota 28. mája 2022

 Milé dámy,

dnešný článok venujem najmä vám, ale v kútiku duše verím, že sem zablúdi aj mužské pokolenie a pri najbližšej príležitosti vás minimálne neobdaruje nohavičkami o dve čísla väčšími. 

Bohužiaľ, stále v spoločnosti panuje generalizovaná dogma, že my ženy siahame po zmyselnej, erotickej či iba vyslovene ženskej spodnej bielizni iba preto, aby sme sa zapáčili. Zapáčili mužom samozrejme. Pri tom najhlavnejší faktor, prečo si vyberáme bielizeň akú si vyberáme, prečo sa v nej potrebujeme cítiť krásne a žensky je jednoducho páčiť sa sama sebe.   


Áno, nie nadarmo sa vraví, že spodná bielizeň by mala sedieť ako "druhá koža" a v tom najideálnejšom prípade, by sme ju nemali na sebe vnímať, nemala by nám prekážať pri bežných činnostiach či nás v niečom obmedzovať. 

Až 8 z 10 žien si ale nevie vybrať správnu veľkosť podprsenky. Patrím k nim aj ja. Môj problém sú neustále otlaky od kostíc či padajúce ramienka, ktoré aj keď pritiahnem, nedržia. Mávam tendenciu si tie ramienka naprávať, posúvať, poťahovať a platí to pri každej a jednej podprsenke! 



Online eshop astratex.sk ponúka skvelo padnúce spodné prádlo, a to vo všetkých veľkostiach pre všetky typy postáv, od najútlejšej až po bacuľky. V ponuke nájdete prioritne dámsku bielizeň (ale aj detskú či pánsku), od basic kúskov, cez všetky možné druhy podprseniek - ako bralette, super push up, push up, čipkované, ale aj športové či nevystužené kúsky. Rovnako veľmi pekný výber majú aj nočnej bielizne a plaviek. Aktálne začína plavková sezózna a majú prekrásny výber, tak odporúčam prezrieť aj kategóriu dámske plavky


AKO SI VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ?

Ak si nie ste isté, alebo nenakupujete cez internet často a chcete si overiť svoju veľkosť, môžete využiť poradňu. Stačí vám krajčírsky meter a v 4 krokoch sa dozviete vašu odporúčanú veľkosť. Možno budete (ne)milo prekvapené výsledkom! Tiež si môžete prečítať o znakoch dokonale padnúcej podprsenky. Schválne, či sa v tých bodoch nájdete.

Môj výber 

Keďže od prírody mám malé prsia, stavila som na dobrý strih vyskladala si celý set. V kategórii push-up podprsenky, nájdete bielizeň na každý typ postavy, prioritne ale pre nositeľky útlejšieho dekoltu. Aj táto romantická čipková kráska je odtiaľ a navyše keď sa k nej zladí aj župan tón v tóne, je to hotový luxus.


Dámsky saténový župan Silver

Saténových županov mám doma niekoľko, ale žiaden z nich nie je tak kvalitný a hebký. Je z príjemného chladivého saténu, čo sa v lete bude hodiť, a vyzerá naozaj luxusne. Na produktovej fotografii je farba strieborná žiarivá, ale na normálnom dennom svetle je to skôr sivastý lesklý odtieň. Jemný lesk a práve spomínaný odtieň dodávajú tomuto županu punc luxusu, v ktorom sa budete cítiť ako princezné. Páčia sa mi aj kimonové rukávy a zaväzovanie v páse. Župan Silver krásne tvaruje postavu, tým že rukávy sú voľnejšie, pás je stiahnutý a dĺžka nad kolená, vyzerá to sofistikovane a veľmi elegantne. Takýto kúsok v šatníku nájde maximálne využitie. Cítim sa v ňom maximálne príjemne a sexi, aj keď som iba doma. 


Podprsenka Claire Tone Push-Up

Push up podprsenka Claire Tone pre menšie poprsie v dokonalom bledomodrom krajkovom šate. Dekolt jemne pozdvihne, ale vypchávky sú ozaj minimálne. Farebné prevedenie je to, čo ma na nej zaujalo na prvý pohľad -takýto bledo-fialkový odtieň krásne vynikne na opálenom tele. Mám veľmi rada pastelové farby. Detail kvietkovanej čipky siahajúci až k ramienkam je tiež zaujímavý prvok. Podprsenka je na tele jemnučká, príjemná, hladká, nikde neťahá.


V rovnakej farbe sú k dispozícii aj nohavičky Claire Tone, a to v klasickom strihu. Zadná strana je celá vyslovene krajková a priesvitná, takže sa nemusíte báť, že nie sú dostatočne odvážne, resp. že nelemujú pekne zadok.




Nebojte sa, ak vám aj produkt nesadne, dá sa veľmi jednoducho a bezproblémovo vymeniť/vrátiť.




Zverejnenie komentára