TOPVET GREEN IDEA

pondelok 21. februára 2022


Ahojte moji milí,

dnes by som vám rada predstavila, pre mňa celkom novú značku pôvodom z Česka, zameranú nielen na kozmetiku ale aj výživové doplnky a doplnky stravy. Ide o značku Green Idea, ktorá patrí pod topvet.cz a na ich eshope nájdete produkty na všemožné problémy, ktoré vás trápia (migrény, akné, bolesti, kĺby, vlasy, nechty, ...). Vybrala som si podľa jednoduchého navigátora na ich stránke výrobky zamerané presne na to, čo som riešila. 



MSM - METHYLSULFONYLMETHAN 

je aktívna zlúčenina síry potrebná pre správne fungovanie organizmu. O jej účinkoch sú známe štúdie, využíva sa predovšetkým ako výživa pre kĺby, ale aj  na podporu rastu vlasov či  nechtov. Napriek tomu sa o nej málo hovorí.
Ako sa prejavuje nedostatok síry v tele?
Bolesťami svalov, únavou, depresiami, stresom či kožnými problémami. Jej nedostatkom v tele trpia hlavne ľudia, ktorí majú nedostatočný príjem bielkovín. MSM je v podstate prášok rozpustný vo vode horkastej chuti. Tú chuť budete musieť mnohí prekusnúť, pretože prášok je neochutený a ide vyslovene o čistú organickú zlúčeninu. Pije sa dvakrát denne, ja som ju pila raz a počas tohto dvojmesačného obdobia som spozorovala, že sa mi zacelili nechty, aj mi lepšie trávi. 


OMEGA 3 pre zdravé srdce, cievy a mozog

v našich končinách ľudia trpia deficitom omega 3 nenasytených mastných kyselín, preto ich potrebujeme dopĺňať do tela z vonka. Podporujú emočnú pohodu, tiež činnosť mozgu a srdca a zaistia aj lepší zrak. Pre ľudí s ochoreniami nervovej sústavy sú omega 3 doslova alfou a omegou. Odporúčaná dávka je 2-3 tobolky denne, s jedlom. 


SPÁNEK PREMIUM k navodeniu plnohodnotného spánku

Tento sladký sirup v sebe spája receptúru výťažkov z bylín, ktoré pomáhajú navodiť pokojný spánok a zlepšiť tak spánkový režim. 

Obsahuje:

  • medovka lekárska - pre kognitívne a duševné zdravie, pomáha s poruchami spánku a trávenia. Pre relaxáciu a dobrú náladu.
  • lipa - prispieva k normálnemu tráveniu
  • goji - recept na dlhovekosť a silný antioxidant
  • kozlík lekársky - pre stavy úzkosti a nepokoja, pomáha nastoliť rovnováhu
  • chmeľ - podporuje činnosť nervovej sústavy, relaxáciu a dobrý spánok
V čase, keď som nepoznala ešte sirup na dobrý spánok som mala stavy, keď som nedokázala zaspať aj do pol 4 rána, extrém bol tuším do 6 hod. rannej. Prvýkrát ma sirup nabudil, keď som ho vypila. Predsa len je sladký a hoci som ho rozriedila v čaji, dodal mi paradoxne viac energie. Buď ho treba piť o čosi skôr ako tesne pred spaním, alebo vydržať a piť ho dlhodobo.



prezývaný aj tekuté či marocké zlato patrí medzi najluxusnejšie a najdrahšie kozmetické oleje sveta. Argánový olej topvet môžu smelo používať všetky ženy na každý typ pleti, ako náhradu denného aj nočného krému. Okrem pleti, ktorú nádherne zhydratuje, vie dodať jas a výživu suchým a poškodeným vlasom, alebo ak si chcete dopriať vyslovene luxus aj pre telo, doprajte si ním masáž. Na argánový olej nedám dopustiť a jednu fľaštičku vždy musím mat doma. 


LOTOS KVET sprchový olej 

Používate sprchové oleje? Pre suchú a citlivú pokožku je Green Idea Lotos Kvet ideálne riešenie ako predchádzať stavom vysušenej a svrbivej kože. Sprchový olej s lotosovým kvetom jemne kvetinkovo vonia a k pokožke je viac než šetrný. Jeho základnou zložkou je olej z hroznových jadierok, ktorý vyživuje, ochraňuje a zjemňuje. Výhodou je, že neobsahuje konzervanty, ropné deriváty ani iné cudzorodé látky. 






2 komentáre

  1. Vážně krásně spracovaný článek s důležitými informacemi 💚

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobrý tip na novou značku, určitě vyzkouším. Nejvíce mne zaujal arganový olej :-)

    OdpovedaťOdstrániť