BLANX BIELIACA ZUBNÁ PASTA

utorok 1. júna 2021

BlanX Intensive Stain Removal bieliaca zubna pasta notino.sk
kúpite na: Notino
Holdujete káve či šálke čaju, fajčíte, a napriek tomu si potrpíte na biely úsmev? Skĺbiť návyky s ukážkovou sklovinou nebude jednoduché, ale na trhu je množstvo bieliacich pást pôsobiacich na povrchové zafarbenie zubov a teda bez abrazívnych účinkov. Jednou z nich je BlanX Intensive Stain Removal, zubná pasta na bielenie zubov.

Pastu BlanX Intensive Stain Removal som vyberala intuitívne podľa recenzií a tiež bola v tom čase v akcii, takže ma plné balenie vyšlo za cenu cestovného. Prvé, čo ma potrápilo, bolo balenie. Dobrých 10 minút som bojovala logikou aj mechanikou s uzáverom, kým ma napadlo pastu otočiť, a tam sa už nachádzal otočný uzáver, ktorým dávkujete pastu rovno do hlavice a môžete vytláčať priamo na zubnú kefku. Neviem, nestretla som sa s niečím takým už strašne dlho, takže som to akosi hneď na začiatok nepochopila. Odhliadnuc od komplikácii takmer v úvode vám môžem povedať, že s pastou som spokojná.


Nemyslím si o sebe, že som nenáročný spotrebiteľ na dentálnu hygienu a určite poznám lepšie pasty (napr. Vitis), ale táto pasta je po dlhodobejšom používaní efektná v rámci možností. Nemá nejakú výraznú mentolovú chuť, ani neštípe, v tomto smere mi príde možno až príliš jemná, ale usadeniny po mojich obľúbených čajoch zvláda. Kávu veľmi nepijem, ale čaje pijem denne a touto pastou sa dajú povrchové nánosy celkom dobre zneutralizovať. Na také to bežné používanie je úplne postačujúca a v kombinácii s profesionálnym bielením zubov je dobrá na udržiavaciu "kúru". Ak ste nad touto pastou premýšľali, či si ju máte zadovážiť, jej kúpou určite nič nestratíte. Avšak nečakajte zázraky, že vám vybieli zuby o 4 stupne, ono je to pasta už na udržiavané biele zuby, aby takými aj ostali aj po požívaní potravín, ktoré môžu farbiť sklovinu. Tiež je táto pasta vhodná pre fajčiarov.


Skúšali ste už pasty BlanX? Aké máte skúsenosti?





Zverejnenie komentára