Barnängen švédska kráľovská kozmetika

sobota 12. júna 2021

 barnangen telova kozmetika notino.sk

Švédska kozmetika Barnängen = vyvážená starostlivosť pre dokonale vyváženú pokožku. 

Už po desaťročia ľudia veria v silu prírody a v značku Barnängen. Značka bola založená v Štokholme v roku 1868 švédskym veľkoobchodníkom Johanom Wilhelmom Holmströmom, ktorý v roku 1873 predstavil svoj slávny a ikonický výrobok, mydlo. To zožalo taký úspech, až sa napokon stala značka Barnängen v roku 1876 oficiálnym dodávateľom pre kráľovský dvor. 
Barnängen znamená v preklade “detské kvetinové pole.”
barnangen oil intense care detox kozmetika na telo notino.sk
kúpite na: Notino

Vegánska receptúra s obsahom až 95% prírodného pôvodu.

Severské divoké ovocie, ako ostružina moruša, rovnako ako aj ikonická breza a ríbezľa čierna, sú primiešané do telových prípravkov značky Barnängen. Vznikajú tak vedecky vyskúmané receptúry pre telovú starostlivosť, ako je základná ingrediencia Cold Cream, zdedená receptúra pre krásu známa pre svoje ochranné účinky na pleť, najmä proti vysušeniu a podráždeniu.

Sprchový krém Barnängen Care & Detox je inšpirovaný švédskou prírodou a tradíciami. Obsahuje kombináciu brezovej vody (ktorú tam vyslovene cítim 🌿) a 5 % ingrediencie Cold Cream na ochranu pokožky. Pocit po osprchovaní je báječný, nielen že pokožku odmyje, ale aj zhydratuje a osviežuje. Bonusom je príjemná pena a svieža vôňa. Obsahuje 90% ingrediencií prírodného pôvodu a vegan formulu.

Telové mlieko Barnängen Oil Intense v balení s praktickou pumpičkou, so zložením ružového oleja z divokých rastlín švédskych vresovíšť a 7 % ochranného Cold Creamu, poskytuje intenzívnu a dlhotrvajúcu hydratáciu aj veľmi suchej pokožke. Decentná vôňa ruže a hladký pocit bez mastného filmu je to, čo preferujem. Výborné telové mlieko pre celú rodinu, šetrné k vám aj k prírode.

Posledným produktom je krém na ruky Barnängen Sos Vård s nórskou bavlnou a až 10% podielom Cold Creamu v zložení, čo z neho robí ultra rich formulu na naozaj veľmi suché ruky. Mne osobne nevyhovuje, mám pocit zalepených rúk a tendenciu ísť si ich hneď umyť. Je vhodný pre naozaj extrémne vysušované ruky, či už z dôvodu nadmernej dezinfekcie, ale pre mňa nie je na bežné použitie. Prípravok je neparfumovaný.



4 komentáre

  1. Značku znám, ale zatím jsem ještě nic nevyzkousela.


    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Poznám túto značku ale nemala som ešte nič od nich. Akurát sa mi zdá že mám niekde vzorku krému ale netuším teraz kde.

    AKO VYZERAJÚ HIPPIES V TEJTO DOBE?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V prvom rade, máš krásne fotky! :) Ja značku poznám jedine z dmky a vždy sa pri nej zastavím, no myslím, že som od nej vyskúšala iba nejaké telové mlieko do sprchy, ktoré som niekde mala ako darček, ale viem, že malo neskutočnú vôňu :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Súhlasím táto kozmetika je úžasná, mala som krémy na ruky aj telové krémy a všetko mi sedí.
    Biankanotes by Janka

    OdpovedaťOdstrániť