BONPRIX #OOTD

piatok 16. apríla 2021



Vitajte pri fashion článku venovanému nákupom zo stránky bonprix.sk



Aj dnes som si pre vás pripravila zopár inšpirácií na outfity vhodné do prechodného jarného počasia ako aj letnejších dní. Ako prvé by som vám rada ukázala...


Pulóver s výšivkou, zo 100% bavlny, mäkkého príjemného materiálu a zvnútra jemne zatepleného. Práve to je dôvod, prečo sa tento pulóver alebo skôr mikina bude výborne nosiť aj do aktuálneho chladnejšieho počasia. Okrem patentov a okrúhleho výstrihu tesne ku krku, čím viac pripomína tento kúsok mikinu, sú na rukávoch vyšívané kvety striebornou niťou, vďaka čomu vzniká pekný kontrast jemnej koralovo ružovej a striebornej. Mikina je do pása, kratšia a dobre vyzerá s džínsami rovného či skinny strihu, myslím, že aj boyfriend či cargo nohavice by k nej výborne ladili. Ak ešte váhate, tak neváhajte nad týmto univerzálnym kúskom, pretože akurát je vo výpredajovej cene za 8.99 €. Mňa oslovila na prvý pohľad, materiál ma presvedčil dobrou kvalitou a tá farba je skrátka famózna.



Tričko s potlačou je môj favorit! Narazila som naň celkom náhodou lustrovaním stránky a jeho vzor, farba či celkový vibe z neho mi pripomína leto, tropické pláže a drinky a slobodu! Som veľkým fanúšikom tropical house a toto tričko akoby vystihovalo jeho pointu. Veľmi sa z neho teším, pretože je nielen príjemné, z viskózy, ale dá sa nosiť či už do džín zastrčené alebo voľne. Chcela som ho pôvodne nakombinovať s bielymi nohavicami, ale nakoniec vyhral denim. Tričko je dostupné ešte v lososovo ružovej-bielej kombinácii, ale tá ani zďaleka nie je taká pútavá a zaujímavá ako žltá s tyrkysovou. Cena trička je 7.99 €, čo je taktiež zľavnená cena.



Džínsová bunda bio bavlna je horúca novinka na eshope a veľmi vydarená. Na prvý pohľad ma upútal jej motorkársky strih, dosiaľ som nikde nevidela podobne zaujímavú džínsovú bundu, navyše v ombré farbe. Je z bio bavlny, takže po vypratí je troška tvrdšia a chvíľu trvá kým nosením zmäkne. Dá sa ale nosiť ku všetkému a to ozaj ku všetkému. Nepoznám viac nositeľný či viac obľúbený kúsok v šatníku ako je práve riflová bunda. Imponuje mi aj strih, nakoľko konečne to nie je nič oversize, ale aj zvýrazní postavu. Strieborný zips a detaily nijakým spôsobom nenarúšajú celkový dojem, nevyzerá to preplácane. Veľmi vkusná príjemná džínsovka a imidžovka na leto.


Ktorý kúsok sa vám páči najviac? 




6 komentárov

  1. V Bonprixu mají občas fakt dokonalé kousky. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tú džínsovú bundu potrebujem. Tá je nádherná. Ale aj ostatné kúsky sú moc pekné. Za mňa si si super vybrala

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada, že nezdieľam sama nadšenie z mojej novej džínsovej bundy :)))

      Odstrániť
  3. Ta bunda je nej, sice docela úlet, ale když se dobře sladí, proč ne...?! :)

    Ela
    Me In Many Ways

    OdpovedaťOdstrániť