DESENIO | Bedroom

utorok 15. septembra 2020


Krásny voľný deň!
Keď som naposledy písala článok z oblasti home decor v spolupráci s desenio, prišlo mi veľmi veľa milých ohlasov nielen na môj výber ale celkovo z ich portfólia. Veľmi sa teším, že mám pre vás opäť jeden z tých inšpiratívnych postov, pretože ma oslovili s opätovnou spoluprácou a ja som s radosťou súhlasila.

Čím som staršia, tým viac si vážim a dokážem oceniť bežné veci, i tie umelecké, kusy nábytku a celkovo veci, ktoré robia dom resp. byt domovom. Tentokrát som sa rozhodla "oprášiť" dizajn mojej spálne. Nejdem meniť nábytok ani maľovať steny, niekedy stačia malé detaily, aby celok vyzeral celkom ináč. Chcela som niečo neutrálne, tón v tóne, ladené prevažne do odtieňov béžovej alebo sivastej. Po hodine hľadania na slepo som skúsila pozrieť už hotové zostavy do spálne a tam som si pounuku mierne poupravila podľa seba. Hotový výsledok budem vidieť, až keď obrazy zavesím na stenu. Rámy som nakombinovala drevo a kov, pretože presne tak mám riešené aj zariadenie drevo bardollino s bielym leskom a strieborné doplnky. 


Určite nie som jediná milovníčka dekorácií, a preto mám pre vás 25% zľavový kód "MIMSLADY" na všetky plagáty * platné 15.-17. septembra 


*(zľava sanevzťahuje na rámčeky a plagáty z kategórie handpicked a personalized)
Pre jednoduchšie vyhľadávanie vám sem hodím aj názvy plagátov:
Abstract Reeds No2
Abstract Cliffs
Beige Mushrooms
Namastay In Bed

Najviac ma pobavil plagát s nápisom Namastay in Bed :-) Vystihuje moju náturu dokonale. Rozmýšľam, či použijem všetky obrázky spolu, ešte to prehodnotím aj ako to rozmiestnim na stene, aby to vyzeralo vkusne. Ako vidíte, všetky obrázky sú ladené neutrálne, čo ja osobne preferujem, pretože do priestoru, aký mám sa iné ani nehodia. 

Nebudem vám ďalej opisovať výber - nájdete tam zmes štýlov ako je prírodný motív v interiéri (momentálne viac ako populárny), ale aj grafické umenie, minimalistické plagáty, ikonické bw fotografie a veľa iného.

Prajem príjemné prezeranie a dobrý výber 🖤



1 komentár

  1. Wau, to je super :-) Už se těším, až budu moci zařizovat ložnici :)) Ladíme do oranžovo-šedé, tak jsem zvědavá jak to celé dopadne.

    Podzimní tvoření - Ježečci z filcu

    OdpovedaťOdstrániť