PR & NOVINKY

štvrtok 23. júla 2020

Krásne popoludnie dámy, 
som späť s obľúbeným formátom mojich nákupov i noviniek vo forme PR balíčkov, tak si vyhraďte chvíľku pre seba a začítajte sa do dnešného článku, príjemné čítanie!

Moja obľúbená líčiaca rutina pozostáva z makeupu Benefit Happy Me, rozjasňovača a lícenky Pupa Milano, riasenky Roller Lash, paletky očných tieňov Too Faced,  matného rúža Catrice a nesmie chýbať letná svieža kvetinová vôňa madnarínky, jazmínu a pivonky Moschino Toy 2.
Prvýkrát v živote mám doma ručne robenú kabelku slovenskej výroby od Mon Art Bags. Dokonca som si ju mohla sama vyskladať, resp. navrhnúť z dostupných vzorov a materiálov. Je to presný opak mojej zbierky kabeliek doma - lila farba spoločne s folk vzorom sa postarali o viac než veselú a hravú kombináciu. Neviem sa rozhodnúť, či mi táto kabelka vôbec pristane, nakoľko nosím takmer vždy brandové jednoduché kabelky,  ale rozhodne je to čiste letná záležitosť. Čo na ňu poviete?
Veľmi som chcela Guess Peach set rúžov, tak som si ich kúpila a priznám sa, že som ešte ani nemala čas ich všetky vyskúšať. Vynosím všetky odtiene, asi najviac tie bledučké a súčasťou setu je aj malé zrkadielko. Kupovala som ho na elnino.sk
Zo stránky bezvavlasy.cz mi prišli šampóny Kérastase a táto vlasová olejová hmla, ktorú momentálne používam po každom umytí a vysušení mojich po pás dlhých vlasov. Nastriekam iba do dĺžok alebo zapletiem vrkoč a ten prestriekam olejom. Vlasy sa viac lesknú a sú skutočne hebučké, nie premastené.
Splnila som si svoju túžbu po maličkom spratnom foťáčiku Olympus Pen EPL-8. Pozná ho zrejme každá blogerka, vlogerka, či youtuberka. Nemožno ho porovnávať so zrkadlovým fotoaparátom, to určite nie. Ale dajú sa s nim nafotiť pekné fotky, ale aj to chce viac času a grif. Momentálne ešte čakám na portrétový objektív, ešte len to budú fotky a bookeh efekt. 
Pixi Beauty mi poslali túto rozkošnú festivalovú ľadvinku. kde je všetko čo na poriadnu summer party potrebujete (až na to, že sa nikam nechystám) očné tiene, lesk, hydratačný gél, čistiace obrúsky či dokonca tetovačky a samozrejme transparentná ľadvinka!
Nové číslo ELLE prišlo aj s darčekom - šampón TRESemmé v cestovnom balení, už sa teším ako si ho prečítam celé na posedenie.

Značku Rituals som si v poslednom čase zamilovala a nedám na ňu dopustiť, trblietavý telový olej je neskutočný a olejové sprchové gély určite odporúčam vyskúšať minimálne Ayurveda alebo Tsuru.
Zo značky Sahara mi prišla plná krabica opaľovacích výrobkov, myslím, že tak pre 10-člennú rodinu, za čo veľmi pekne ďakujem. Takmer som odpadla, aké to bolo ťažké a koľko vecí mi poslali....tak slniečko kde si? 
Od Ivybears mi prišla novinka - vlasové vitamíny s príchuťou jablka. Mala som ich jahodovú verziu na vlasy, aj pomarančovú na imunitu a teraz testujem túto. Určite dám vedieť na instagrame, ako som bola spokojná a či boli výsledky.
Nečakané prekvapenie mi prišlo od Mary Kay, krásna taštička a ešte milší odkaz vo vnútri ma neskutočne potešili! Môžete sa tešiť na novinky v podobe rúžov, maskary Lash Love Panorama či opaľovacích produktov. Maskaru som ešte netestovala, ale rúže sú sýte, krémové a vynikajúco držia na perách.
Asi ste zaregistrovali novú limitku od Balea Copacabana, imitujúca slávnu značku Sol de Janeiro. Cenovo je to neporovnateľné, orginál ma stál niečo cež 25 eur a Balea vyjde okolo 3,70...Telový krém hydratuje nadštandardne, porovnateľne s orginálom a i vôňa je dosť podobná, avšak je v nej niečo, čo mi príde umelé. Telový sprej s trblietkami vonia takmer identicky ako krém a môžete oň súťažiť aj na mojom instagrame.
 Júlový lookfantastic box nesklamal, ale ani nenadchol. Oproti predošlým mesiacom celkom znesiteľný obsah, ale s minulým rokom sa to nedá bohužiaľ porovnať.
Ziaja mi poslala na otestovania zopár ikonických produktov, ktoré spíšem aj v samostatnom článku.
Nivea ma prekvapila balíčkom letných noviniek. Bronzujúci krém na telo s Q10 je vynikajúci, krásne pokožku vyhladí, vyživí a napne, takže je vhodný aj na problémové partie. Navyše dodá zdravší tón, ale len decentne, nie je to vyslovene samoopaľovací krém. Ešte na druhý deň som mala pocit ultrahladkej jemnej a žiarivej pokožky. BB-čko na môj vkus dosť dobre kryje, a zrejme si ho nechám až na obdobie po lete, kedy sa budem viac líčiť. Intenzívne hydratuje, zjednocuje tón pleti tiež výborne kryje a rozjaňuje tvár. Ochranný faktor SPF 20 chráni pred slnečným žiarením. Je to taký 5 v 1 krém s obsahom jojobového oleja a minerálnych pigmentov. Mám odtieň light skin tone a sedí mi výborne. Nedá sa povedať, že by bol nejako ťažký na pleti, ak sa dostatočne rozotrie a vyblednuje. Nivea MicellAIR skin breathe expert je preparát pred aplikáciou makeupu, je to taký denný čistiaci micelárny gél s peelingovými časticami. Z tejto rady som už mala micelárnu vodu aj obrúsky a nadšená som veľmi nebola, ale tento gél je vynikajúci hlavne na ranné použitie, kedy zbaví tvár prebytočnej mastnosty a šupiniek. Posledný produkt, ktorý bol v boxe je Nivea Sun zmatňujúci pleťový krém na opaľovanie s SPF 30, ten som ešte neskúšala, nakoľko u nás skôr denne prší, ale určite otestujem. 
Nakoniec, klasicky nová nálož knižných noviniek, ktoré čakajú na moju recenziu a vaše prečítanie :-) Máte sa na čo tešiť, knihomoli! Najbližšie vyjde recenzia na knihu Noční cirkus a Návrat do kaviarne na konci sveta.

Čo vás zaujalo najviac?
Budem sa tešiť na vaše komentáre


2 komentáre