BONPRIX #SUMMERSET

utorok 21. júla 2020



Krásne popoludnie!

Akosi na nás leto zabudlo, nemáte ten pocit? Za celý svoj život si nepamätám takto nevydarený júl, a vlastne fakticky celý rok. Všetko je akosi opačne, naruby, paródia na paródiu. Nennechajme sa len tak ľahko odradiť a vyťažme z leta maximum, aj bez dovolenky v zahraničí!

V dnešnom článku vám ukážem opäť nejaké kúsky, ktoré som si vybrala zo stránky bonprix. Prevažne som sa riadila pri výbere intuíciou, som zvedavá aj na vaše dojmy a postrehy.


Prvým kúskom a najluxusnejším sú tieto Midi šaty v trstinovej zelenej. Upútali ma svojou farbou a mierne ligotavým efektom, ktorý je inak veľmi decentný a každopádne nebije do očí. Materiál je z 90 % viskóza, takže v celku príjemný na telo, avšak má aj tienistú stránku - žehliť, žehliť a ešte raz žehliť! Nevyhnete sa tomu pri týchto šatách, ani pri tomto strihu. Keď už sme pri strihu, je celkom rafinovaný, i keď ostáva minimalistický. Halter neck sa vzadu šnúruje obyčajnou šnúrkou, tieto šaty  teda len prevlečiete cez hlavu. Žiaden zips, ani gombíky. Rozmerovo nosím veľkosť 34 a midi šaty mi siahajú ako majú, zhruba do polovice lýtok. Tieto šaty ma hneď uchvátili, akonáhle som ich uvidela. Nie sú vypasované, ale sú elegantné a viem si ich predstaviť obliecť na nejaký koktejl, určite iba k vysokým topánkam. V žiadnom prípade by som ich nekombinovala s nízkou obuvou, midi šaty takto dokážu doslovne zabiť (nielen) nižšiu postavu. Farebne som ich skombinovala s neutrals , ale viem si ich predstaviť aj so zlatou, prípadne striebornou variantou na formálnejšiu príležitosť. Možno dokonca aj na svadbu, prečo nie. Okrem zelenej sú najnovšie dostupné aj v staroružovej.


Druhé šaty sú Úpletové šaty v zavinovacom vzhľade a sú o čosi jednoduchšie, povedala by som, že na bežné nosenie. Vo svojom šatníku takmer nevlastním červenú farbu, ale konkrétne odtieň jahodovej alebo koralovej sa mi veľmi páči. Pekne ukážu na opálenej postave a zvýraznia dekolt, avšak chýbajú nastaviteľné ramienka a zips. Veľkostne sa teda môžete trafiť, no i nemusíte. Mne padli, ale v páse mohli byť aj užšie, zbytočne ma rozširujú. Úplet je v podstate polyester, čiže na nejaké horúčavy mi prídu príliš nepriedušné, ale zasa nemusia sa žehliť a počas leta aké je teraz sú v pohode vynositeľné. Najviac sa mi páči ich dievčenský strih, v kombinácii s jahodovou a volánikmi. Presne môj štýl. Za tú cenu krásne šatičky.


Poslednou kombináciou, ktorá vznikla akosi náhodne z mojej strany je Strečová džínsová sukňa v midi-dĺžke a carmen tričko. Je skvelá po každej stránke, pohodlná, obopne postavu a tiež dokonale vynikne s obyčajným tričkom. Mám rada jednoduchosť, ak sa niekam ponáhľam v bežný deň a táto sukňa na seba rozhodne upúta aj keď si k nej dáte iba biele tenisky a biely top. Tých kombinácii môže byť ďaleko viac a je vynositeľná ako v lete, tak i na jeseň s rolákom, či čižmičkami. Carmen tričko s ligotavým lemom presne doplní outfit a pekne zvýrazní dekolt. Bavlnené, pohodlné tričko s 3/4 rukávom je presne to, čo neviem nájsť v normálnych obchodoch už niekoľko rokov. Lodičkový výstrih mám zo všetkého najradšej a o 3/4 rukávoch ani nehovorím. Každý môj dlhý rukáv prerábam na trištvrťový, takto sa mi to páči a takto to mám rada. 


Ktorý outfit sa vám páčil najviac? Dajte mi vedieť do komentov :-)




2 komentáre

  1. Krásné oblečení sis vybrala. Hodně se mi líbí ty druhé šaty. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow ty první šaty se mi mega moc líbí. Bonprix má perfektní věci, sluší ti to. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť