ORIFLAME 15/2018

utorok 23. októbra 2018

Krásny večer, 
vítam vás pri aktuálnej kampani Oriflame 15/2018, ktorá na seba nenechala dlho čakať. Nájdete v nej zaujímavé novinky ale aj ikonické produkty, všetky si ich môžete prezrieť TU


Čo som si vybrala spomedzi noviniek ja? 

Problémy so zaspávaním? Nie ste sami! Doprajte si upokojujúci moment spánku s našimi novými produktmi s arómou aromatických levandúľ a maskou na spanie! Naša mäkká, čalúnená maska na oči je navrhnutá tak, aby účinne odfiltrovala osvetlenie pre váš lepší spánok.
Dream Sleep 
Kvalitný spánok je neoddeliteľnou súčasťou života. Osvedčená vôňa levandule - pre dlhší, pokojný spánok a krásu vás zbaví stresu a napätia, predĺži a skvalitní váš spánok. Ráno sa tak zobudíte oddýchnutí a čulí do nového dňa. Sprej na telo a vankúš Dream Sleep s obsahom esenciálnych olejov a levanduľovej vône s vedecky potvrdenými upokojujúcimi účinkami predĺži a skvalitní váš spánok. Sprej je balený v plastovej fľaštičke s rozprašovačom a aplikuje sa priamo na vankúš alebo na telo či pyžamko ak chcete. Nie je to extrémne silná vôňa, takže môžete použiť aj viac strekov a vôňa vás nebude rušiť. Navodzuje veľmi príjemný pocit pri zaspávaní a to nie som veľký fanúšik levandule. Ide o limitovanú edíciu, spoločne s telovým olejom a štýlovou maskou na spanie. Jemná čalúnená maska na spanie zabráni vnikaniu svetla do očí, aby ste mohli rýchlejšie a ľahšie zaspať. Spolu s produktmi z kolekcie Dream Sleep vám pomôže dosiahnuť dlhší a kvalitnejší spánok. Masku možno použiť aj na cestovanie, napr. v lietadle. 


Parfumová voda Miss Giordani Intense

Parfumová voda Miss Giordani Intense s luxusnými tónmi nerolu a fialovej gardénie vyžaruje mladistvý a zároveň sofistikovaný dojem. Veľmi príjemná vôňa pre mladé dievčatá i ženy. Miss Giordani sú kvalitné vône, ktoré sa stanú stálicami. Mala som Essenzu aj Miss Giordani veľmi rada som ich používala. Pokiaľ si chcete objednať parfém z Oriflame a neviete sa rozhodnúť, poobzerajte som po vôni Miss Giordani alebo Mon Paris. Dovolím si tvrdiť, že obe sú veľmi kvalitné a nesklamú.

Rady si listujete v katalógoch Oriflame? :-)


4 komentáre

  1. ja moc Oriflame neobjednávam ani nepoužívam, ale tá parfúnovaná voda vyzerá super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné novinky, moc mě zaujala ta parfémovaná voda :) líbí se mi ty obaly u produktů, tohle Oriflame fakt umí :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vůně mě celkem zaujala, může dobře vonět :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť