FAVE PRODUKTY Z DMKY

sobota 29. septembra 2018

Ahojte zlatíčka,
včera som bola na nákupe v našej dm-ke a ako inak som neodišla naprázdno :-) Mám však doma niekoľko produktov ešte z leta, ktoré sú aktuálne stále v predaji a myslím, že by ste sa na ne mali mrknúť. Prvým tipom je tento setík od Balea Pure & Soft. Ide o set telovej kozmetiky obsahujúci sprchový gél, telové mliečko a telový píling a to všetko vo veľmi milom papierovom balení, takže by to mohol byť aj veľmi trefný darček pre kamarátku. Tieto výrobky nie sú klasicky baleácky prevoňané, ich vôňa je veľmi jemná a neutrálna. Myslím, že hydratácia je taký priemer, ak nemáte príliš suchú či citlivú pokožku tak to je postačujúce, ale za cenu cca 5 eur dostať takéto krásne balenie je myslím si viac ako adekvátne. 

Odkedy neraňajkujem pečivo, ale kaše, cítim sa podstatne lepšie, hlavne sa to odrazilo na mojom trávení a pocitu ľahkosti po jedle. Mám rada ryžové, kukuričné aj pohánkové kaše, milujem ovsené aj proteínové a asi nie je typ kaše, ktorý by som ešte nevyskúšala. Novinkou v dmke je aj figová kaša dm bio Hirsebrei Feige-Heidelbeere, ktorá napr. narozdiel od takej ryžovej je podstatne sýtejšia a hustejšia, aj chuťovo omnoho výraznejšia. Výrobky dm bio sú certifikované a kvalitné, vhodné aj pre vegánov. Figová kaša obsahuje 13% fíg v zložení a je bez prídavkov cukru. Chutí pomerne zvláštne, prekvapila ma svojou fialkovou farbou a výrazne nakyslastou chuťou, tak som si ju ešte dochutila čučoriedkami a zmesou cereálií a sušeného ovocia. Ak obľubujete zdravšie a pritom výdatné raňajky, skúste kaše od dm bio, majú viacero druhov, treba jednoducho vyskúšať:-)
 Prišli mi aj takéto roztomilosti a limitky, ktoré vám tiež predstavím.

Nová limitka od Alverde so sebou priniesla dávku ovocnej a nepochybne letne ladenej dekoratívky. Vybrala som si bronzujúci tekutý fluid a balzam na pery s papáyou. Oba produkty sú úžasné. Fluid má nádhernú farbu, na svetle je krásne vidieť drobné zlaté čiastočky. Zvykla som si ho miešať rovno s makeupom, pre glowing efekt. Balzam mal tónovací efekt, myslím, že s v ponuke viaceré ovocné príchute. Hydratácia a farba v jednom produkte.
Hydrogélová maska na oči s kofeínom a kys. hyalurónovou? Pre mňa sú tieto masky pod oči (napr. od Dermacol) must have. Raz do mesiaca ich zvyknem používať. Bohužiaľ po tejto baleáckej ma šípali oči a vydráždilo mi to pleť. Ani som nevydržala predpísaný čas pôsobenia. Ale načo sa trápiť, s pleťovkou už neexperimentujem. 
Absolútnym miláčikom je Balea BODYLOTION Melon-Kiss, melónový bozk vďaka svojej veľkosti ideálny do kabelky. Najprv som nevedela odistiť uzáver, ale potom som na to ako správna blondína prišla. Využívam ho skôr na ruky, ako na telo, ale je fajn aj na cestovanie. Melónová vôňa je moja najobľúbenejšia, spolu s mangovou a nemôžem povedať, že by voňal nejako umelo :-)


Alverde Aqua Hydro-Pflege Essenz je hydratačná starostlivosť na pleť a je tiež novinkou v predajniach. Je to na štýl ako keby pleťovej vody, s tým že primárne je pre normálnu až zmiešanú pleť. Alverde je certifikovaná prírodná kozmetika a má veľmi dobré zloženie. Tento produkt má malé spratné plastové balenie s vyklápacím vrchnákom a hodí sa podľa mňa ako doplnková starostlivosť. Darovala som ho sestre, pretože som si dala pleťovú stopku a nechala som si asi len 5 produktov, ktoré používam. Nechcem veľmi striedať pleťovku, pretože už som vo veku kedy dobrý zvyk je viac ako len železná košeľa. Sestra si ho pochvaľuje, že sa jej tak neleskne pleť a zároveň ju voda nevysušuje. Možno sadne aj vám, skúste.

Na istotu vsadíte, ak sa poobzeráte po Alverde karotkovom olejčeku s Q10. Najmä baby v mojom veku. Je šetrný k pleti, jemný, zvláčňujúci s miernym protivráskovým efektom a mám dojem, že aj troška tónuje pleť a napomáha k jej sviežejšiemu vzhľadu, vyhládza jemné vrásky. Tento produkt by som vám odporučila, ak chcete vegánsky produkt na prvé známky starnutia a nechcete minúť majland. 


Páčia sa vám tipy z dmky?
Dajte mi vedieť v komentári :-)


5 komentárov

  1. Značka Alverde mě láká čím dál tím více :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám DM produkty moc ráda, hodně mě zaujala ta kaše :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelý článok, ja tipy z DMky vždy ocením :D Najviac sa mi páčia samozrejme produkty alverde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ooo já miluju dmko a všechny věci od Baely a jejich zdravé dobroty <3 Jen tam nesmím chodit tak šasto, protože bych vždycky odcházela s plnými taškami:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jéé to je pěkný článek :-) tu kaši rozhodně zkusím. Miluji fíky, takže mě hodně zajímá, jak taková kaše chutná.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť