theBalm Bahama Mama

pondelok 16. mája 2016

Vitajte pri dnešnom článku kočky!
Potrebovala som si troška oddýchnuť a vyčistiť si hlavu, a preto namiesto víkendu sa vám ozývam dnes, síce nie plná elánu ale aspoň z časti viac pri zmysloch :-) Vždy ma nad vdou najviac drží moja milovaná kozmetika a ani dnes tomu nebude inak.

theBalm Bahama Mama bronzer, tiene a kontúrovací púder v jednom

bronzer

Dnes bude reč o skvelom a bájnom bronzeri theBalm Bahama Mama od americkej populárnej značky the Balm. Jej nápadité, retro kúsky by nemali chýbať v kozmetickom šuflíčku či stolíčku žiadnej beauty maniačky. Vlastním už tri vychytávky na tvár a nechala som sa opäť zlákať na nákup, nakoľko som s kvalitou tejto kozmetickej značky nadmieru spokojná a už dlhšie sa obzerám po peknom matnom bronzeri. Príjemným prekvapením je, že v skutočnosti bronzer Bahama Mama neplní len túto funkciu, ale hravo poslúži i ako očný tieň či kontúrovací púder. Ide o multifunkčný produkt 3 v 1, som ochotná mu prepáčiť i jeho vyššiu cenu.
objem: 7,08 g
cena: 14,65

Balenie bronzera Bahama Mama je kapitola sama o sebe, je malé, skladné a roztomilé. Samozrejme, ako väčšina produktov od tejto značky i tento má papierový obal s uzáverom na magnetku a malým zrkadielkom vo vnútri. Na obale je nakreslená opálená kočka, zrejme sedí na Bahamách a my bledule sa môžeme ísť schovať! Ale nie, nenechajte sa zmýliť, bronzer je skvele pigmentovaný, ale v skutku prirodzený. I na tej najbelšej pleti vie vyznieť prirodzene bez nežiadúcich oranžových podtónov. Pleti dodá krásny opálený nádych, bude vyzerať zdravo a to nielen počas leta. Kúpila som si ho predovšetkým ako kontúrovací púder a bronzer, ale dá sa použiť i ako očný tieň, napr. do záhybu oka.
Mala som obavy, či sa to balenie nerozpadne po chvíli, lebo je krásne ale i veľmi krehké, no nakoniec ho mám iba doma, nenosím ho v kabelke ani so sebou. Čo ma očarilo je odtieň bronzera, pôsobí tmavo ale ak sa správne nanesie, na pleti splynie a dodá jej šmrnc, taký ten opálený ako po dovolenke :) Hľadala som niečo matné a našla som. Je to podľa mňa najlepší produkt od theBalm vôbec a som s ním asi najviac spokojná. Požívam ho na lícne kosti a nos, ako aj čelo. Odporúčam dokúpiť si štetec na kontúrovanie, ako ho nemáte, určite ho využijete. 


Tento poklad zoženiete na stránke parfums
Vlastníte niečo od theBalm?




11 komentárov

  1. Vypadá skvěle! Já od theBalm zatím nic nezkoušela, ale hodně mě to láká :)

    Petra Bartáková

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné balení a celý bronzer.. Od značky theBalm si plánuji něco pořídit, ale ještě nevím, co :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vopred porozmýšľaj čo najviac využiješ...ono produkty sú to multifunkčné :-)

      Odstrániť
  3. Ah, můj nejoblíbenější bronzer! ♥ Už ho mám přibližně rok a stále je to můj velký oblíbenec. Jen je mi trochu líto toho, jak se balení při používání ušpiní, jde to hodně špatně dolů. :/ Jinak mám od theBalm ještě klasický rozjasňovač Mary-Lou a neviditelný pudr Sexy Mama. Rozjasňovač je pecka, ale z pudru jsem docela zklamaná. :/
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nejak som sa nevedela rozhýbať skôr ale odjakživa som ho chcela a teraz je môj, mám ešte lícenku Cabana Boy a rozjasňovač Cindy Lou ale trocha ľutujem, že som radšej nekúpila Mary Lou :(

      Odstrániť
  4. Vypadá to moc pěkně. Já jsem od této značky zatím nic nezkoušela. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja zbierka sa už rozrastá, ale na začiatok ti stačí i jeden produkt, využiješ ho naplno to ti garantujem :-)

      Odstrániť
  5. Od The Balm mám v plánu si něco pořídit ale stále přemýšlím co. Rozjasňovač mi přijde už moc okoukaný a bronzer vlastním pouze jeden, tak se spíš přikláním k němu. Každopádně se mi líbí právě i ta multifunkčnost.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som určite za bronzer a počula som že majú skvelé i matné lesky :-)

      Odstrániť
  6. The Balm je proste láska! ♥ Ja mám odličovač očí Balmsaway a nedám naň dopustiť. Krásna recenzia ♥

    OdpovedaťOdstrániť