St.Moritz Self Tanning

streda 18. mája 2016

Čauky,
posledné týždne intenzívne premýšľam nad dovolenkou destináciou tohto leta a zároveň si uvedomujem, že by bolo super dokopať sa k cvičeniu a čo to zo seba vykresať do plaviek. Nemyslím, že sa mi to podarí :-D ale keď už nič iné, tak je známe, že opálenie zoštíhľuje a postava vyzerá celkovo atraktívnejšie a krajšie. Navštevovať solárko to nie je nič pre mňa, je to vrcholný nevkus si myslím a tiež je to nebezpečné, takže jediná možnosť ako sa momentálne opáliť, i keď vonku rúbe dážď pomaly každý deň, je samoopaľovanie. 

Vystriedala som v tomto smere už asi 4-5 značiek, dokonca som si minulé leto kúpila he-shi, čo je abnormálne drahá záležitosť a používajú ju aj celebrity, no tento rok by mi bolo ľúto do toho zasa tak veľa investovať do prípravkov, tak som sa poobzerala po niečom novom, neokukanom. Voľba padla na kozmetiku St. Moritz a jej novinku samoopaľovaciu penu pre rýchle opálenie. Rýchle znamená, že už za hodinku viete vidieť na sebe rozdiel a pozorujete jemné opálenie.

Oficiálny popis
"Nádherne voňavá, super ľahká pena sa ľahko nanáša, okamžite sfarbuje pokožku a vykúzli bezchybné opálenie v najkratšom možnom čase. Sama si môžete zvoliť, ako intenzívne opálenie chcete - nechajte penu pôsobiť na tele 1 hodinu pre ľahké opálenie, 2 hodiny pre stredné opálenie alebo 3 hodiny pre intenzívne, tmavé opálenie."
  • obsahuje olivové mlieko a vitamín E
  • tmavo sfarbená pena okamžite sfarbuje pokožku a uľahčuje aplikáciu
  • penu môžete nechať pôsobiť aj cez noc pre extra tmavé opálenie
  • dlhotrvajúce opálenie bez šmúh
  • rýchlo schnúce
  • profesionálne, bezchybné opálenie
  • jednoduchá aplikácia
  • vhodné pre všetky typy pleti
Objem: 200 ml
Cena: 9,30

Ako totálnu nutnosť pri používaní tejto tmavo zafarbenej peny deklarujem aplikačnú rukavicu na samoopaľovací prípravok. Bez toho sa veruže nezaobídete, kúpiť sa dá väčšinou na nete, niekedy ju mali tuším i v DM. St. Moritz Self Tanning samoopaľovacia pena sa dávkuje pomocou pumpičky, je to na štýl klasického tužidla na vlasy s tým rozdielom, že pena ktorá vám z toho vyjde je tekutejšia a tmavá. Musíte konať rýchlo a jemne rozotierať pomocou rukavice oblasť zhruba 10 cm na tele a ísť postupne od nôh nahor (alebo opačne). Keďže pena je tmavá, akonáhle ju rozotierate, vidíte kde treba ubrať a kde sa tvoria šmuhy, tie treba rýchlo rozotrieť do stratena. Hlavne sa neplašiť a radšej ísť na to pomalšie, ale pedantne, iba tak sa vyhnete fľakom! Správna aplikácia je základ. Pred použitím sa samozrejme osprchujte, vypeelingujte si telo a bolo by dobré i pokožku hydratovať. Po 3 hodinách som už bola viditeľne tmavšia a bola by som si nechala farbu pôsobiť i cez noc, ak by som práve nikam nešla. Prebytočnú farbu treba zo seba zmyť, ísť do sprchy a uvidíte ako sa voda sfarbí zo samoopaľováku. To je všetko...Ešte uvediem, že penu možno aplikovať i na tvár a že nijak nezapácha, čo je plus. Pracuje na systéme postupného hnednutia pokožky, čiže ja si vyberám ako dlho ju nechám pôsobiť, podľa mojej predstavy opálenia. Je to v podstate o polovicu lacnejší preparát ako konkurencia, no musím uznať, že má trošku kratšiu výdrž a rýchlejšie sa vymýva. Za mňa tento produkt určite áno, môžem doporučiť. Mimochodom, momentálne je to najpoužívanejšia samoopaľovacia kozmetika v Anglicku a ani sa nečudujem, Angličanky sú hádam ešte bledšie ako ja :-)

pre porovnanie/ruka pred natretím a noha zhruba po troch hodinách pôsobenia peny/ rozdiel je celkom viditeľný
Prajem vám krásny slnečný deň! :-)

4 komentáre

  1. Pěkný rozdíl :) Vypada to fakt dobře :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěna vypadá skvěle a ten rozdíl ještě lépe. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vysledny efekt vypada moc pekne, ja jsem nikdy tento druh produktu nezkousela :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naozaj nádherný výsledný efekt :) Táto značka ma skutočne zaujala a rada od nej niečo vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť