Funny Bee: Pretty BB cream

utorok 15. októbra 2013

Ahojte!

Značku Funny Bee asi pozná len málo z vás. Ja som si ju prvýkrát všimla na stránke BioBeauty, kde bola zaradená len nedávno ako novinka v ich eshope. Ide o pomerne drahú bio kozmetiku, ktorej rad zahŕňa denný a nočný krém, čistiacu penu na tvár a bb krém. Keďže s Biobeauty spolupracujem a som i registrovaná na ich stránke, obdržala som medzi vzorkami na testovanie i Funny Bee Pretty BB cream :-) 

Čo je Funny Bee Paris ?
"Funny Bee je úžasná francúzska BIO pleťová kozmetika pôvodom z Francúzska.. Kvalitu výrobkov z radu FUNNY BEE PARIS zabezpečuje certifikát Charte COSMEBIO. Nové, efektívne a hravé produkty pre pleťovú starostlivosť sú vyrobené z organických rastlinných zložiek. Až 98 % ingrediencií sú prírodného pôvodu a 77 % pochádza z BIO hospodárstva. Žiaden z produktov nie je testovaný na zvieratách. Čisto prírodné zloženie - namiesto klasickej filtrovanej vody sa na ich výrobu používajú čisté kvetinové vody, a ostatné rastlinné výťažky."


Čo píše výrobca
"Bio BB krém, vyrobený z organických prírodných výťažkov z rastlín. Jemne tónuje Vašu prirodzenú farbu pleti. Rozjasňuje tvár a zároveň ju svojím zložením vyživuje. Obsah 40 ml Praktické balenie s pumpičkou. Pretty BB cream je výživný pleťový krém, ktorý zároveň jemne tónuje odtieň Vašej pleti. Nie je to make-up, čiže nemá silné krycie schopnosti, len dotvára prirodzenú krásu a jas Vašej pleti. Pleť je po celý deň krásne hydratovaná a má zjednotený farebný tón. Svojím zložením organického pôvodu je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej. neosahuje silikóny ani chemické farbivá nezaťažuje pleť a tá môže voľne dýchať. Nie je testovaný na zvieratách. Neobsahuje - PEG, parabény, silikón, phenoxyethanol, geneticky modifikované organizmy, petrochemikálie, farbivá alebo umelé parfémové prísady."

Hneď som sa potešila, že si konečne vyskúšam i nejaký drahší bb krém a porovnám si ho s konkurenciou. Priznám sa, bola som veľmi zvedavá a pred odchodom do školy som sa rozhodla ním nalíčiť. Jeho oranžový odtieň ma vôbec neprekvapil, verila som, že na tvári sa jednoducho rozplynie. ALE! Nerozplynul sa.....dopadlo to hrozne. Už v polovici som si všimla, že tadiaľto teda cesta nevedie. Spravili sa mi fľaky až mapy. Vôbec mi nesadol, celú tvár som mala zalepenú a nešlo to inak, ako sa odlíčiť...takmer som nestihla vlak :) Celkovo som bola z neho sklamaná, nesadol mi vôbec ničím a na ulicu by som takto vyjsť určite nemohla. Nie je to make up, skôr tónovací krém, ale pleť mi nerozjasnil a nehydratoval, čo je veľká škoda. Rozhodne som mu dávala väčšie nádeje. Plusom je pre mňa asi len nezávadné zloženie :)
PLUSY A MÍNUSY
+ vzorkové balenie na otestovanie
+ bio zloženie
- oranžový odtieň
- mapy,fľaky, zlá konzistencia
- parfemácia
- cena
Rating: 2/10

Celkovo je to pre mňa veľmi málo muziky za veľa peňazí. Momentálne stojí tento BB krém 26,31 a to je v akcii, čo sa mi vidí jednoducho moc :/.....Ostávam verná svojim osvedčeným produktom a viac sa teraz teším zo vzorkovania s Mineral Beauty System, ktoré ma ešte nesklamalo :)

6 komentárov

  1. Tak to je teda pekné sklamanie... Navyše pri tej cene.. Našťastie si skúšala len vzorku, pri plnom balení by ma asi rovno... ehm, radšej nebudem vulgárna.. Čakala som teda viac od tejto značky, na pohľad je mi dosť sympatická, nuž ale aspoň viem, že mám byť opatrná...

    PS: Vôbec nechápem ako niečo také môže výrobca vôbec pustiť do predaja, veď už na ruke vidno aké je to neprirodzené a oranžové, neviem si predstaviť ako to vyzeralo, keď si to natrela na celú tvár... Skrátka celé zle :-/
    PS2: Je u mňa giveaway, budem rada ak sa zapojíš :-) sueandcolours.blogspot.sk/2013/09/its-giveaway-time.html

    Zuzana Stanko | www.sueandcolours.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, zatiaľ mi z BB krémov sadol len ten od Maybelline a používam ho každý deň....tento bol naozaj celé zle, tie fľaky boli do očí bijúce a ledva som to odmyla....človek by čakal luxus za takú cenu ale nekonal sa :D táto značka u mňa padá, na ich stránke majú oveľa lepšie značky :) ďakujem už som sa asi aj zapojila sa mi zdá :D

      Odstrániť
  2. Ten odstín je vážně šílený a hlavně za ty peníze. Ještěže to byl jen vzoreček.
    Beauty District

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešteže tak....inak by som si trieskala hlavu o stenu ....

      Odstrániť
  3. fuuha, ďakuejm za raduuu!:) túto vzorku mám doma a už som sa ju chystala minule pred cestou do školy využiť, ale nakoniec dobre, že som to neurobila :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak za pokus nič nedáš.....dnes som na jednom blogu čítala že je úžasný....tak asi je to vec typu pleti alebo žeby nie ?? :)))

    OdpovedaťOdstrániť