Astor Soft Sensation lipcolor butter

streda 2. októbra 2013

Zdravím kočky!
Nadnes som si pre vás, moje milé pripravila recenziu o novinke značky Astor- soft sensation lipcolor butter, o ktorej ste už iste nemálo počuli. A domnievam sa, že to boli prevažne samé chvály na toto masielko na pery :-) ...že ten názov znie divne ? I ja som sa nad tým zo začiatku pozastavila, ale očividne to myslia vážne a predstavili nám  svoju novinku na pery v plnej kráse.


Čo sľubuje ?
"Intenziíne farby. Neuveriteľný komfort. Trblietavý lesk. Chcete pre svoje pery toto všetko? Žiadny problém! ASTOR predstavuje novinku Soft Sensation Lipcolor Butter, ktorá vám poskytne intenzívnu farbu rúžu, starostlivosť balzamu a dokonalý efekt lesku. Je to naozaj produkt „všetko v jednom pre vaše pery“ v tej najpraktickejšej podobe. Budete sa nad ním skutočne rozplývať!"

Krásne tieto všetky benefity zhrnula Heidi Klum, tvár značky Astor: "Konečne nemusím vyberať medzi rúžom, balzamom a leskom – Soft Sensation Lipcolor Butter od ASTOR prepojuje výhody všetkých troch! S jediným nanesením získam super lesklé farby, ktoré sa starajú o moje suché pery. Čo viac si priať?!”
Mám ho v odtieni 009 burnt rose, čo je jemná ružovkastá farba. Výrobok má podľa mňa veľmi elegantné a štýlové balenie, tak troška pripomína chubby sticky drahších značiek. Je to balzam, rúž i lesk v jednom, a dá sa s ním nalíčiť s presnosťou kontúrovacej ceruzky, čo je pre mňa výhodou. Hydratácia je určite citeľná, rovnako i vyhladzuje pery, pekne a ľahko po nanesení kĺžu. Masieko jemne nasladlo vonia, mňamky, za toto má určite ďalšie plus:-) Výdrž je asi menší kameň úrazu, neviem ako vám, ale mne z pier zliezol i keď som ani nejedla a nepila. Navyše hrozne ma vytáčal ten uzáver, už sa mi stihlo masielko oň otlačiť, keďže sa nedá celkom zasunúť. Inak farbičky sú dosť intenzívne, táto konkrétne je skôr na zvýraznenie prirodzenej farby pier plus niečo navyše :-) Výber ale majú pestrý, myslím, že v drogérkach je dostať asi tak 12 odtieňov, od telovej, cez koralovú až po červené a fialkasté odtiene.
Celkovo som s masielkom spokojná, je to nepochybne lákavá novinka a nebanujem, že ho mám. Farba je ideálna na bežné nosenie, napr. do školy, kde sa určite vyplatí mať pri sebe jeden výrobok namiesto troch :)

PLUSY A MÍNUSY
+ 3 v 1
+ vôňa, konzistencia a efekt plnších pier
+ intenzávne farby, lesk a hydratácia 
- nezasúvateľný uzáver
- cena
- výdrž
cena: 7 eur
Rating: 9/10

Skúšali ste toto masielko alebo vás vôbec neoslovilo ? :-)


8 komentárov