NEW IN

streda 10. júla 2013

Ahojte moje milé čitateľky ! :)

Som späť z dofči, vybaľujem a prvé do čoho som sa pustila je môj blog, aby som vám napísala. Už ste v to možno ani nedúfali, ale nie nezdrhla som :D za celý ten čas strávený pri mori v Chorvátsku som myslela i na vás, môj blog a ako sa teším až ho vylepším. Mala som sa super, pochodila som toho dosť a odteraz mám radšej aktívnejšie dovolenky. Musím ešte posťahovať všetky krásne fotky, čo som nafotila a vybrať z nich niečo i sem na blog pre vás :) Za  vyše 10 dní bez netu, ale plných zážitkov, som stihla vyhrať giveaway u Katky na blogu Testujeme kozmetiku (o čom som sa dozvedela skoro až po funuse skrz žiaden net)  i čosi nakúpiť pre moje vlastné potešenie a potreby. 
Veľmi sa teším teraz všetkému dobrému, čo ma stretne a  kozmetika je teraz asi moja jediná radosť. Ako sa hovorí na osratého ešte i záchod spadne, v núdzi poznáš priateľa.....atd...a je to svätá pravda. Niektorí ľudia nechápu, čo je to stáť pri niekom i v zlom, presne keď to človek najviac potrebuje. Vidia len hnev, stres,    problémy a krik, ktorých sa treba zbaviť. Na každom človeku sa to prejavuje inak, keď už naozaj nevie kudy kam, nevie to bremeno uniesť sám, je nervózny, stráca sa sám sebe. Nevidia, čo je za tým všetkým, nechcú vidieť a nechajú tak. Koľko pravdy je jedna duša schopná uniesť, ak sa s tým nemôže s nikým podeliť, to neviem. Ale nie je to veľa....Prepáčte vráťme sa radšej späť k téme a nekazme si pekný deň....
Dúfam, že ste na mňa i na môj blog za ten čas nezanevreli a tešíte sa tak ako ja, že nakoniec predsa ostaneme všetci v kontakte s našimi obľúbenými blogmi.
Nateraz mám pre vás foto mojich new in, idem ďalej vybaľovať a večer čakajte ďalší článok. Určite všetky tieto produkty otestujem a o tých, ktoré vás budú najviac zaujímať spíšem recenziu. Takže môžte mi kľudne v prípade záujmu napísať vaše podnety.

 sprchové gély od Ziaja kúpené v Bipe
krásna výhra v giveaway u Katky
moje new in a rúž Kate vyhraný na blogu u Zuzky

Píšte mi vaše dotazy, postrehy, čo len chcete :)

12 komentárov

  1. no teda gratulujem že si vyhrala, nie ako ja to sa mi ešte nikdy nepodarilo :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, určite sa i tebe raz pošťastí len si nato treba občas počkať :)

      Odstrániť
  2. Krásne vecičky si vyhrala aj si nakúpila...Určite by som vedela všetko využiť ;) Gratulujem k výhram!

    Tiež mám na to rovnaký názor ako ty- že všetci vidia plač krik a neviem čo ešte ale málokto pri tebe ostane, ak vôbec niekto. Aspoň v tomto sú tie americké filmy fajn,že tam vždy človek niekoho má, škoda že tomu tak nie je aj v skutočnom svete. Ale naučila som sa brať to ako krok vpred a ďalšiu lekciu do života. ;) Skús to a daj vedieť ako to dopadlo.

    Pozývam ťa na giveaway http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som rada, že rúž dorazil celý! A ďakujem za mail :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekný darček si vyhrala už sa teším na fotky z dovolenky :))
    jankablog4.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. budem sa snažiť dať ich dokopy čo najskôr, lebo kamoška má polovicu fotiek u seba :)

      Odstrániť
  5. Produkty od Ziaja vypadají vážně lákavě:-)!
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. strašne pekne všetky voňajú a v HR na nich bola super akcia :)

      Odstrániť
  6. Tý jo, ta výhra je fakt skvělá! :) Doufám, že sis dovolenou užila, a jak vidím, s kosmetikou jsi nešetřila :D já jsem jí už také posedlá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Som rada, že výhra dorazila v poriadku ;-) http://mycosmetictests.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Rada by osm vyskúšala tie sprcháče od ziaji :)

    OdpovedaťOdstrániť