New In

pondelok 3. júna 2013

Ahojte, 
hlásim sa vám poslušne po skúške (ekonometria s prehľadom na B :D) a ako inak z nákupov "po ceste domov", takmer 2-hodinovej ceste podotýkam....
Nekupovala som si nič veľké, v podstate len to čo som už naozaj potrebovala. Štetec mi jeden skončil, obrúsky mi došli a gél na holenie tiež. Vzala som si Balea odličovacie obrúsky Green Coconut v balení 2x25 ks a v cene bola navyše i krabička (podobne ako minule), čo sa oplatilo. Dúfam, že mi nevypečie tvár, ako poniektoré ich druhy. Pri géloch na holenie som stála asi pol hodiny a nevedela som si vybrať, tak som vzala opäť moju obľúbenú Baleu, a to gél na holenie s mliečnym proteínom a broskyňou, ale dobre vyzerali i zvyšné druhy, tak vyskúšam. Štetec je klasika od Essence, kto by ho nepoznal všakže, čítala som o ňom, že je relatívne fajn. Konečne som našla lip smacker Coca Cola , no ale tá cena 2,59 akože v USA by som si zato kúpila aspoň 2 alebo 3....čo už. 
No a čerešnička pre mňa na záver, čo som si kúpila k mojej sukni, sú tieto dva laky od NYC v odtieni 234 Wall Street (ružový) a 320 Blue Sky (mint). Mienim ich kombinovať spolu a naraz, ten ružový navše obsahuje drobné trblietky a predavačka mi povedala, že sú rýchloschnúce oba. Pýtala som sa, či sa hneď nezlúpu a tvrdila, že nie. Stáli len 1,45.

Inak v Tete je teraz kopec akcíí a zliav, napr. na Astor ale i na inú dekoratívku. Majú nakombinované akcie 1+1 zadarmo a to púdre a make up, maskara a deo a tak podobne....Skúste sa pozrieť. V DM som zasa videla maskaru Scandal Eyes a odličovač očí zdarma...:)

7 komentárov

  1. Jééé ta coca cola =) To ti závidím! jinak pěkné new in

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Díky, strašne sa z nej teším :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie odličovacie obrúsky asi skúsim.. ja ľúbim kokosové veci♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práve som ich skúšala a nebolo to až také zlé :)

      Odstrániť
  4. pěkné věcí :) nejlepší je ta Coca Cola :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jééé, lip smacker je super, ale ten v srdíčku jsem ještě neviděla, krása :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. možem sa opýtať kde sa dá zohnať značka NYC?

    OdpovedaťOdstrániť