Bio Beauty - jednoducho zážitok!

piatok 7. júna 2013

Pekné popoludnie kočky :)

Dnes by som vám chcela predstaviť značku prírodnej kozmetiky Mineral Beauty System zo stránky www.biobeauty.sk. Majú veľmi peknú stránku a sledujem ich i na FB. Ide o kozmetiku obsahujúcu najmä soľ a bahno z Mŕtveho mora, pôvodom z Izraela. Vďaka svojim účinkom je vhodná i pre reumatikov a ľudí s rozličnými kožnými problémami. 

Čo sa píše na oficiálnej stránke
"Výrobky Mineral Beauty System majú jedinečné zloženie, ktoré blahodárne pôsobí na Vašu pokožku. Obsahuje predovšetkým soľ a bahno z Mŕtveho mora, ktorých výnimočné regeneračné a antistresové účinky na ľudský organizmus sú preverené už tisíce rokov. Mŕtve more je najslanšou vodnou plochou na svete, má tak mimoriadne vysoký obsah minerálov - dosahuje až 30%. Mimo základné a najviac obsiahnuté ako sú horčík, vápnik, bróm a draslík obsahuje ďalších 22 minerálov a stopových prvkov, niektoré sa nenachádzajú v žiadnom inom mori alebo oceáne. Tieto minerály majú priaznivý vplyv na celý organizmus. Soľ a bahno z Mŕtveho mora odstraňujú z pokožky škodliviny a odumreté bunky, majú regeneračné, protizápalové a upokojujúce účinky, pomáhajú pri liečbe kožných chorôb - akné, ekzémov, lupienky ... Pôsobia priaznivo pri reumatických a kĺbových bolestiach a zlepšujú pohyblivosť bolestivých miest. Zmierňujú prejavy celulitídy."

Zaregistrovala som sa na ich stránke (kde teraz beží akcia pre všetkých registrovaných- vzorky zdarma).  Ako testerke mi ale poslali toho troška viac ako zvyčajne obyčajným sa registrujúcim. Poslali mi tento krásny balíček plný prekvapení, aby som ho otestovala :) Strašne sa mi páčilo ako na úrovni prišiel zabalený, pekne naaranžované v takej chutnej parpierovej taštičke a tie prekvapenia vo vnútri to som ani nečakala. Veľmi pekné minibalenia a ten peeling je obrovský! Na prvý pohľad všetko na jedničku.

Samotné testovanie mi zabralo nejaký ten čas a moje dojmy stručne zhrniem nasledovne
Mini sprchové gély:
  • oceán
  • ruža
  • levanduľa
Musím podotknúť, že všetky tri nevoňajú vôbec typicky ako ceán, ruža a levanduľa. Pretože voňajú omnoho lepšie, najmä ten oceán ma milo prekvapil, v kombinácii s telovým maslom to nemá chybu! Pre mňa to bol zážitok zo sprchovania, ešte aj tá ruža voňala ako jeden môj parfum :) Najmenej sa mi páčila levanduľa, celkovo takéto vône neobľubujem odjakživa. Jedno balenie je na jedno použitie, takže na základe jednej skúsenosti im dávam 9/10 Viac TU
cena za 500 ml balenie je 6,90

Mini telový maslový krém
  • oceán
Tak toto je jedná veľká pecka, tá farba, tá vôňa.....vôbec nevonia tak klasicky ani tak sviežo, je to také nasladlé a veľmi trvácne na pokožke! A hlavne hutnejšie, napoly maslo, napoly krém. Ešte stále ho na sebe cítím, aj na dotyk aj vôňou. Na stránke píšu, že upokojuje namáhanú pleť, tá sa stáva jemná a zamatová a kvalitná  parfumácia zabezpečuje dlhodobé uvoľňovanie jemnej vône. Platí to na 100%! Viac TU
10/10
cena za 500 ml balenie je 9,90

Mini mydielko 
  • čerešna amareto
Ručne robené mydielko som si nechala len tak, lebo vyzerá tak milo, že nemám srdce si s ním umyť ruky. Bude slúžiť ako dekor. Občas si k nemu privoniavam, vonia fantasticky, mňam-na zjedenie! Základ týchto mydiel tvorí 100 % prírodný med, liečivé rastliny, ovsené vločky, mak, korenie, výťažky z rastlín a esenciálnych olejov.
10/10
Vzorky 
  • foot cream, aloe vera gel,  all day moisturizer, day cream, night cream, hand&nail cream
Najviac ma oslovil denný krém. Už pri jednom použití som si všimla, že do sekundy sa vstrebe a nemám mastnú tvár. Príjemne vonia a dobre hydratuje. Určite porozmýšľam nad kúpou do budúcna, lebo mi proste sadol. Nočný krém nedopadol o nič horšie, pleť pekne hydratuje počas spánku a ráno sa nezobudíte so zalepenou tvárou. Ostatné krémy som dala sestre a mame, a tie si ich tiež pochvaľovali, takže to nie je len môj názor. 
Za seba dávam day creamu 10/10
cena je okolo 10 eur
Telový peeling MANGO
Toto je kapitola sama o sebe. Peelingu som sa veľmi potešila, keďže vôňu manga zbožňujem vždy a všade a na všetkom. Pri "pričuchnutí " som to mango ihneď zacítila, no pri smaotnom peelingovaní sa tá vôňa nejak zmenila na niečo iné. Zrniečka sú naozaj veľké, takže drhnúť sa nemusíte, ono to vykoná všetkú prácu za vás. Pokožka bola naozaj jemnejšia a doteraz som takýto peeling nemala, ani nič čo by sa naňho podobalo.  Obsahuje minerály z Mŕtveho mora, vitamín E, esenciálne rastlinné oleje, extrakt z aloe vera a morké riasy algae. Balenie je obrovské, takže vydrží a vyzerá na pohľad ako "high level". Mne osobne sa v posledom čase začali páčiť všetky takéto balenia prírodnej kozmetiky, pôsobí to vkusne, jemne a prírodne negýčovito:) Samozrejme majú i iné vône, možte si ich ponuku TU.
cena za 500 ml balenie je 9,90
Za mňa mu dávam 9/10
Morská soľ do kúpeľa s vôňou ruže
Soľ ako takú do kúpeľa nepoužívam, ale tu musím priznať, že táto vonia typicky ako ruža. Balenie obsahuje asi 250 g, vystačí tak na dve použitia. Keďže ma často bolí chrbát, vyskúšala som ju a naozaj veľmi dobre sa s ňou relaxuje. Nepoužila som mydlo, využila som samočistiacu schopnosť soli :) Neviem po jednom použití povedať, že by mi to zmiernilo svalové napätie a bolesti, alebo bolo to veľmi príjemné. Navyše ak niekto obľubuje takéto vône, padne mu to ešte lepšie. Ja vôňu ruže nijak zvlášť neobľubujem, ale viem, že moje babky na tom fičali celý život, keď chodievali na dovolenky do Bulharska. Viac si prečítate TU.
dávam 8/10
cena za 250 g je  1,99

No a už sa blížime ku koncu tejto vyčerpávajúcej recenzie, ale opäť potvrdím, že vo mne táto značka zanechala veľmi pozitívne dojmy...nenašla som nič, čo by ma odradilo, takže musím hodnotiť pozitívne. Nevýhodou sa vám môže stať možno dostupnosť len na internete alebo vyššia cena. Ale dnes sa za prírodu pripláca a myslím, že to nie je až také drahé ako tie populárne prírodné značky všade naokolo.
Veľmi pekne ďakujem Bio Beauty za poskytnutie balíčka.

Teším sa na vaše postrehy!

13 komentárov

  1. Odpovede
    1. tie mini vzorky posielajú každému...mne poslali balíček len preto že testujem kozmetiku :)

      Odstrániť
    2. Taky bych brala sadu na testování =) Díky za článek

      Odstrániť
  2. jů, to mě mrzí že nemají pobočku v čr :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno časom pribudne, alebo skús zistiť, poprípade využi eshop :)

      Odstrániť
  3. planujem si objednat nejake produkty, mne prišlo vela vzoriek, cim si ma ziskali, jedna vzorka ma vysla na niekolko použiti, čo je super, a ich produkty ma velmi zaujali,takze dakujem za recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite i ja si niečo objednám a nemáš zač :)

      Odstrániť
  4. Ja som mala telove mlieko DEAD SEA a krasne voňalo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten ocean o ktorom som tu pisala vonia tiež skvele

      Odstrániť
  5. To zní skvěle. Musím se mrknout na ten jejich eshop. :)
    Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skús majú tam i iné značky a ručne robené mydielka :)

      Odstrániť
  6. ked by som chcela vyskušať tie vzorky,stači sa tam registrovať,alebo čo k tomu treba?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, stačí vyplniť formulár a vzorky krémov ti pošlú domov

      Odstrániť