Spotrebované - empty

utorok 30. apríla 2013

Zdravím vás milé cosmetics maniačky! 
Je na čase spraviť inventúru na poličkách, vyseparovať spotrebované a uvoľniť miesto novým nasledovníkom :)
Keďže bývam na intráku, bude to len zlomok z toho, čo som stihla spotrebovať za nejaký ten čas minulý, ale o svoje dojmy sa s vami rada podelím. Vytriedila som všetky prázdne obaly, fľaštičky a podobne a výsledok je na fotke. Ak budem doma tak ešte doložím zvyšnú časť prázdnych sarapatičiek ktoré nájdem . Nie je toho kvantum, ale aspoň to nejak zhrniem a viem čo do môžem doporučiť a čo už nie. 
1.Wellaflex brilliant colour lak na vlasy
Chcela som vyskúšať čosi nové, ale toto moc nevyšlo. Bola to síce len trojka stupeň, ale musela som ho striekať kvantum aby mi držal účes a navyše ma dusila tá vôňa. Už si ho nekúpim, na moje jemné vlasy slabota a strašne rýchlo sa míňal. Wella je kvalitná značka, i ten obal sa mi páčil, no nie každému asi sedí.
2. Schauma Push-Up šampón
Novinka od Schaumy pre jemné, slabé a unavené vlasy. Zo začiatku som mala pocit, že zaberá, ale nie. Nič prevratné sa nekonalo a teraz už mám iný šampón. Na druhej strane však strašne pekne vonia, je bez silikónov a obsahuje kolagén. Neviem na moje vlasy už asi ani svätená voda nepomôže.
3. Unig One 10 v 1 maska na vlasy.
Táto maska alebo balzam v sebe má až 10 účinkov naraz, a musím potvrdiť že je to pravda. Je pre poškodené a suché vlasy, na lesk vlasov, ochranu proti teplu, ochranu farby s UVA a UVB filtrom, pre ľahšie rozčesávanie, objem, antistatický efekt, dlhotrvajúci účes, proti rozstrapkaným končekom,....
Ak to nepreženiete pri aplikácii, naozaj stačia 2 strieknutia či už na suché alebo mokré vlasy, hneď je vidno účinok. Masku odporúčam, kúpite ju buď u svojho kaderníka alebo na parfums.sk.
4. Balea Young Dusche 
Najvoňavejší sprcáč od Baley, proste zážitok zo sprchovania! Kto nevyskúšal, nepochopí. Škoda, že to bola len limitka a už ju nekúpite. Ale naozaj som sa doslova tešila zo sprchovania. Nevonia to ako kandidované jablko, aspoň mne nie, ale rozhodne úžasná vôňa! A tá ružová farba s trblietkami, mohli k tomu vyrobiť i telové mlieko, to by bol ďalší skvelý zážitok.
5. Rexona  Sexy antiperspirant
Rexona je určite najlepšia, ale je to ako so šampónmi, treba to striedať. Aby neklesal účinok a ja už mám ten pocit, že skúsim čosi iné. Ale táto voňala skvele, pri značke asi zostanem i naďalej.
6. Nivea pure&natural denný krém
Tento krém som už spomínala, úplná spokojnosť, nemám mu čo vytknúť.Jemný, vláčny, nemastný. Rozumeli sme si, ale už je fuč a ja mám nový.
7. Elmex zubná pasta
Zúbky si umývam často a dávam si záležať čím si ich čistím. Elmex je na moju každodennú spotrebu, obsahuje aminfluorid a chráni pred zubným kazom. Ale žiadne pasta vás nezachráni, ak si zuby čistíte zle a máte zlú techniku. Elmex je kvalitka, ešte mi tam trocha zostalo, tak ju dorazím.
8. Signal White Now
Potrebovala som i čosi na "bleskurýchly biely úsmev", ktorý sa nekonal ale zdalo sa mi, najmä pod umelým svetlom večer, že vyzerám lepšie. Žiaden zázrak, nabudúce vyskúšam inú pastu. Zubná pasta sama o sebe zuby nevybieli, ale stačilo by mi ak mi ich pomohla udržiavať od pigmentov z jedla. Nie som zástanca pást typu Signal a Colgate, lebo sú to nekvalitné pasty a žiaden normálny lekár vám ich nedoporučí. Skúsila som, a skúšam ďalej.
9. Essence XXL Shine Super Girl
Lesky veľmi nepoužívam, takže mi vydržal asi tak rok a ešte tam čosi máličko zostalo. Toto bol môj druhý ten istý a už mám i kúpený tretí z výpredaja. Dávam si pod neho rúž a pekne sa leskne, naozaj XXL Shine. Som proste super girl :)

12 komentárov

  1. Ta maska na vlasy mne hodně zaujala :)
    Jinak podobný lesk na rty, akorát jiný odstín od Essence mám doma a pěkně se třpytí ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. od essence mám aj nude candy a vyzerá skvele, najma na opálenejšej tvári :) tá maska vydrží ozaj dlho a je dobrá

      Odstrániť
  2. no jo, baleácké sprcháče jsou TOP!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Niveu krém mám a je moc super, používám pořád :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten sprchový gel musí opravdu krásně vonět!musím ho očuchat až půjdu do DM!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Z těhle produktů jsem vyzkoušela zatím jen Elmex a jsem s ním vážně spokojená. :)
    Style Without Limits

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj sensodyne, paradontax a ďalšie drahšie pasty sú dobré ...záleží od toho, aký máš problém :)

      Odstrániť