Babaria aloe vera krém na tvár

piatok 19. apríla 2013

Dnešná mini recenzia bude venovaná krému Babaria s aloe vera na tvár, ktorý ma naposledy doma čakal ako prekvapenie od mojej mamky. Keďže mám suchšiu a veľmi jemnú pleť a začínajú sa mi robiť už aj vrásky, dostala som tento krém, aby som prestala už používať podľa mojej mamky nevyhovujúce krémy. Priznávam, niektoré moje pokusy boli riedke ako voda, jedinou dobrou voľbou doteraz bola Nivea pure&natural.
Takže pekne po poriadku:
Obal je plastový so zelenkavým vrchnáčikom, klasický obal nič mimoriadne. Akurát, že balenie je väčšie ako obvykle.Tento bol v akcii 125 ml za cenu 50 ml, preto XXL.
objem: 125ml
cena: cca 25eur
Popis 
• Pre suchý a zrelší typ pleti
• Používajte ráno aj večer po očistení tváre
• Bambucké maslo udržuje pokožku intenzívne hydratovanú a podporuje zdravý lesk pleti
• Vitamín E má antioxidačný účinok, pomáha zabrániť výskytu voľných radikálov
• Obsahuje kyselinu hyalurónovú, pomáhať pokožke udržiavať vlhkosť, ktorú potrebuje
• Intenzívne vyživuje, pleť žiari životom a krásou
Zloženie
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract (puro Aloe Vera 20%), Stearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Octyldodecanol, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cyclopentasioloxane, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dimethiconol, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, C13 – 14 Isoparaffin, Laureth-7, Parfum, Methylparaben, Ethylparaben, EDTA Tetrasodium, Citric Acid, 2- Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol.
Krém je dosť hutný, má príjemnú vôňu po aloe vera a už po prvom použití som si všimla, že nezanecháva pocit mastnoty a pleť sa neleskne tak ako po iných mastných krémoch. Vlastne sa neleskne skoro vôbec, čo je vzhľadom na jeho hydratačné zložky fantastické. Dokonale sa vpíja do pokožky a mám po ňom vláčnu pleť ešte veľmi dlho. Navyše vôňu cítim ešte dlho potom a tých 125ml nemám šancu tak rýchlo spotrebovať....:) Celkovo tento krém môžem doporučiť, je to naozaj kvalita za ktorú sa oplatí si priplatiť. Čo sa popisu týka, v celku súhlasím je to ozaj poklad. Či mi zeliminuje vrásky zistím až po dlhšom čase, ale myslím, že takáto kombinácia zložiek musí mať nejaký viditeľný účinok, hoc len minimálny. Ako sa píše i na krabičke, netreba zabúdať mastiť si i krk a dekolt, nakoľko to mnoho žien zanedbáva a pri tom pokožka na krku je veľmi jemná a rýchlo starne.
Neviem ako je to konkrétne s týmto krémom, ale viem že výrobky Babaria už kúpite nielen v eshopoch ale  i v Carrefoure, ten môj je z výstavy.
Hodnotenie: 9/10 
Nabudúce sa môžte tešiť na  menej optimistickú recenziu :)

 MimsLady

3 komentáre