POSTEĽNá BIELIZEŇ BONPRIX

utorok 2. februára 2021

Krásny deň prajem! Deň za dňom beží v rovnakom, pomalšom a jednotvárnom tempe. Tieto dni a vlastne aj mesiace trávim doma a preto som sa rozhodla si svoj kútik znova raz zútulniť a vylepšiť. Opäť som si vybrala niečo do izby  z bonprix a dnes vám ukážem dvoje posteľné bielizne, ktoré mi padli do oka. Myslím, že tá prvá, znázornená na fotke vyššie, je stále dostupná na stránke.


Prvá je nádherná bodkovaná Posteľná bielizeň "Bodky" v sivom prevedení s výrazným oranžovým lemom. Tá oranžová fatba po okrajoch nie je neonková, čo som si prvotne myslela, ale bije do tehlovej,  Skôr by som povedala, že k sivej aj tak kontrastná a preto dokonalo vynikne. Posteľné je ako inak zo 100 % bavlny, na pohmat veľmi príjemné, mäkučké a aj teplé. Ideálne na prechodné obdobie alebo nateraz. Mňa upútali tieto obliečky na prvý pohľad, neviem sa na ne vynadívať. Sú rozkošné, kvalitné a vyzerajú krásne. Zvýraznia šarm priestoru natoľko, že už nie je potreba žiadne výraznejšie doplnky. Splynú s jednoduchým priestorom a dajú mu nádych retro štýlu. Momentálne som ich videla aj v mentolovej verzii a tá je tiež veľmi pekná. 



Druhý set je so zimným motívom, konkrétne s mackom v šáli a čiapke. Možno troška vianočný vzor, ale ja to beriem ako zimný. Kvalitatívne je paradoxne skôr tenšie a priesvitnejšie, čo by na zimu malo byť hrubšie a pevnejšie. Tiež je to bavlna, ale na pohmat o dosť iná ako bodkovaná bielizeň. Nie je však nepríjemná ani drsná, spí sa pod ňou príjemne. Jeho sezóna už oficiálne skončila, tak mi zútulňuje izbičku Bodkovaná nádhera.




4 komentáre

  1. Tá bodkova je krásna! V tomto ja mám ale smolu, lebo môj priateľ chce vždy len čisto bielu, je úplne proti akejkoľvek farebnej bielizni, haha. Ale tá vianočná je tiež krásna, ja milujem dekorovanie bytu sezónne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. biela sa aj mne páči, ale vidno každý moch a špinku hneď :) musíš mu dať ultimátum :D

      Odstrániť
  2. Tak tie sú pekné. Veľmi sa mi páči ten červený lem pri tej bodkovanej.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť