Love Spell

streda 12. júna 2019

Victoria's Secret Love Spell telový sprej pre ženy
Dnes mám pre vás post o fantastickom body miste, ktorý som si kúpila v zahraničí. V januári, keď sme boli v Miláne, sme zašli do kamenného obchodíka Victoria´s Secret. Mali akurát novoročné výpredaje, a tak som si vzala niekoľko vecí, medzi nimi aj dva telové spreje. Ich cena vychádza bežne okolo 15 eur ale vo výpredaji to bola cca polovica ceny, čo už je super deal. Ak nemáte práve cestu do zahraničia, mám dobrú správu, dajú sa kúpiť aj na Slovensku. Za príjemné ceny si môžete vybrať tú svoju signature vôňu na eshope notino.sk.

Victoria's Secret Love Spell telový sprej pre ženy
VS Love Spell telový sprej pre ženy

Značka Victoria´s Secret už dávno nie známa iba zvodným spodným prádlom, i keď oficiálne je to americká značka zameraná práve na túto oblasť. Neskôr pribudla kozmetika i kozmetické či módne doplnky. Mne osobne sa ich kabelky veľmi nepáčia, no ich body splashe sú legendárne. Jedným z notoricky predávaných body mistov je aj Victoria´s Secret Love Spell. Pôvodne som ho kupovala na darček, ale nakoniec som si ho nechala. To som celá ja. Začnem obalom. Síce v plastovom, ale veľmi elegantnom flakóne sa nachádza až 250 ml, čo nie je málo a je to skvelý kup. Pomer cena-objem-kvalita teda hraje jednoznačne v prospech VS. Týchto body mistov je nespočetné množstvo, každý je ladený do inej farby i podľa obsahu ingrediencií. Love Spell má takýto krásny fialovo-zlatý obal s masívnym vrchnákom, krásne sa vyníma aj na akejkoľvek poličke. Dá sa nosiť aj v kabelke, nehrozí, že sa rozbije alebo vyleje, plastové prevedenie vidím skôr ako výhodu.
Victoria's Secret Love Spell body mist

Iste vás najviac zaujíma ako vonia. Je to prenikavá sladká ovocná vôňa. Obľubujem ovocné vône a nevadia mi ani sladšie tóny ak sú správne kompozične vyvážené. Love Spell v sebe mieša kvetinkovú vôňu čerešňového kvetu a sladučkej broskyne, asi si viete predstaviť aká príjemne sladká esencia vás zavanie už pri jednom streknutí. Keďže ide o body mist, odporúča sa ho nanášať na telo po sprche, pre delikátnu vôňu na koži a tiež sa na nej tak dlhšie udrží. Spoločne so sprchovým gélom a telovým mliekom z rovnakej rady sa táto opuncia prirodzene znásobuje, ale mne bohate stačí iba telový sprej. Nešetrím ním a cítim ho na sebe minimálne 2 hodinky, potom sa zvyknem prestriekať. Výdrž asi nie je to, čo by ste očakávali od telového spreja, ale zblízka ho na sebe cítim, i na oblečení. Ešte vám dám malý tip na záver- tieto misty sú skvelé aj ako bytové difuzéry, stačí ich strieknuť do priestoru a prevoňajú celý byt. Tiež ich milujem troška strieknuť na posteľné povlečenie, hneď sa nám lepšie a sladko spí.


Poviem vám pravdu, neviem sa tejto vône nabažiť! Nie je to druh vône, ktorú by som pôvodne považovala, že je podľa môjho gusta, a predsa som na nej závislá. Už viem, ako sa zrodil jej názov, očarovala ma :-)


1 komentár