SUMMER ESSENTIALS

utorok 11. júna 2019

Leto. Doslova zo dňa na deň sa počasie preklenulo do horúcich letných dní, priam pekelných. Ak by som nemusela sedieť denne v práci, užila by som si aj tieto pekelné teploty. Mne k šťastiu občas stačí aj dobre vychladené mojito. A dobrá spoločnosť k tomu. O pár týždňov aj mne začnú prázdniny. Dovolenka. Čarovné slovo pre dospeláka. Teším sa ako decko, a tak ma napadlo spísať článok práve o letných nutnostiach a pomocníkoch z notino.sk

Ako prvé, čo si človek logicky spája s letom je slnečná ochrana. Kvalitný produkt s dostatočne vysokým SPF by nemal chýbať v žiadnej prázdninovej batožine. Pri ruke mám vždy aspoň dva prípravky na opaľovanie, jeden s vyšším SPF, minimálne SPF 30 a druhý SPF15, ktorý zvyknem používať ku koncu pobytu, kedy už má koža aký taký základ. Zaujal ma ochranný sprej od Piz Buin, ktorý sľubuje urýchlené opálenie a zlatistú pokožku. 

Piz Buin Tan & Protect ochranný olej urýchľujúci opálenie SPF 30

Piz Buin Tan & Protect ochranný olej urýchľujúci opálenie SPF 30
+chráni kožu pred UVA aj UVB žiarením
+ľahko sa rozotiera a nezanecháva mastný film
+vyživuje pokožku a ošetruje ju
+podporuje prirodzený proces opaľovania
+vodoodolný

Nuxe Sun


Nuxe Sun cestovná sada III. (na opaľovanie)

Veľmi pekné letné sady na opaľovanie má aj značka Nuxe, ktorá toto leto prišla s edíciou Nuxe Sun. V ponuke sú rôzne kombinácie, či už toaletná voda so sprejom na opaľovanie alebo vyslovene prípravky iba na slniečko. Ochutnávkou z ich sortimentu je táto kozmetická cestovná sada, ktorá obsahuje všetko, čo k spokojnému opaľovaniu potrebujete.

Sada obsahuje: opaľovací krém na tvár SPF 50 30 ml + šampón po opaľovaní na telo a vlasy 50 ml + mlieko po opaľovaní na tvár a telo 50 ml + osviežujúca voda pre ženy 30 ml + kozmetická taška


Armani Sì Fiori

Armani Sì Fiori parfumovaná voda pre ženy
Značka Armani predstavila novú verziu milovanej Sí, kvetinovú vôňu s prvkami cyprusu a tónmi neroli, vanilky a bieleho pižma. Ikonický dizajn flakónu Sì prichádza po vášnivej Si Passione v červenom šate v elegantnej ružovej farbe, ktorý podčiarkuje kvetinový charakter vône. Akonáhle vyšla, bežala som si ju privoňať. Jedným slovom nádhera.

Bath & Body Works Watermelon Lemonade 


Bath & Body Works Watermelon Lemonade vonná sviečka
Vášmu domovu dodá sviečka alebo difuzér nový rozmer. Čo takto privodiť si exotickú dovolenkovú atmosféru expresne rýchlo? Americká značka Bath&Body Works sa okrem telovej kozmetiky špecializuje aj na sviečky. Interiér vám takto zaplaví poriadna dávka exotiky a ovocného koktejlu v podobe Watermelon Lemonade (v ponuke je však mnoho ďalších lahodných, sviežich vôní od výmyslu sveta).

Aký je váš zoznam letných favoritov?



Zverejnenie komentára