ORIFLAME 17/2018

sobota 8. decembra 2018

Nazdárek deťúrence!
Najnovší vianočný katalóg Oriflame 17/2018 je už v obehu a poteší mnohé duše nielen darčekovými baleniami a výhodnými setmi ale aj voňavými novinkami či dekoráciami. Aby ste si ho mohli prelistovať celý a v kľude, pridávam ako zvyčajne link TU. Vychutnajte si upršanú sobotu relaxom papučovej kultúry a poďme sa spoločne pozrieť na môj výber.

SECRET GIFT

Peknučký a jednoduchý darček pre kamarátku či sestru? Určite nejaká sada, kľudne aj táto pozostávajúca z krému na ruky a mydla v tvare darčeku. Krásny vianočný dizajn a vôňa, vyskladať si môžete aj celý set, a pridať tak penu do kúpeľa, čo je určite výhodnejšie. Ak by ste to chceli predsa len oddelenie, krém na ruky stojí 4,50 a mydlo 0,99 :-) Krém je taký redší ako všetky od Oriflame, ale s príjemnou vôňou a krásnym obalom. Tejto sade nemám čo vytknúť a ako vravím je to lacný a efektívny darček, ak sa neviem rozhodnúť, čo darovať napríklad kamarátke. Sád ale v katalógu nájdete teraz ozaj veľa, aj v kombinácii s toaletnými vodami či telovou kozmetikou a to za polovičné ceny, tak odporúčam prelistovať kat. 17, kým majú zásoby, lebo niekedy sa to vypredá v priebehu niekoľkých dní. 

FLITROVÉ PAPUČE TO YOU 

Moja obuv na celý december je jasná, flitrové papuče To You! Majú uni veľkosť od 36-39, sadnú skoro každému. Mne sedia dobre a to mám 36. Zvnútra sú samozrejme zateplené mäkkučkým plyšom a z vonkajšej strany ich zdobia flitre. Okrem podrážky sú oflitrované celé a nechýba im pravý sviatočný nádych a lesk v žiare vianočných svetielok. Pre mňa srdcová záležitosť, tieto papučky a nehanbím sa ani za štýl aka Kleopatra z Turca. Ona tiež nemenila svoj štýl, od 15 tuším, čo bolo aj vidieť. Prišli previazané saténovou stuhou, čiže pripravené aj na darček. Cena je 12,99.

TRBLIETAVÉ KOZMETICKÉ ŠTETCE TO YOU 


Sada troch trblietavých kozmetických štetcov obsahuje štetec na farbu na líčka, štetec na nanášanie a tieňovanie očných tieňov a plochý štetec na oči na vytváranie ostrých línií.  Celá sada prišla zabalená v darčekovom tylovom vrecúšku. Štetce sú o dosť menšie ako klasické, ktoré zvyknem používať, takže to vnímam skôr ako cestovné balenia na to must have, ak sa líčim na bežný deň. Asi nemusím hovoriť, že sú extravagantné, kovovú rúčku dopĺňa plastová priesvitná so zlatými trblietkami vo vnútri. Dizajnovo krásne, štetiny mohli byť o čosi jemnejšie, na to som ja citlivá, nakoľko mám ultra jemnú pokožku. Stoja 7,99.



Už máte nakúpené darčeky?
U mňa skoro nič :D





4 komentáre

  1. Vždy se mi líbí ty vánoční sady. Jinak dárky už mám nakoupené.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U vánočních dárků letos vůbec nemám nápady a zase nechci kupovat kraviny ale to, co člověk využije.
    Na katalog se určitě podívám protože většinou si něco z Oriflame objednám.
    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oriflame má vždy ty nejlepší sady na Vánoce :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty zimní edice od Oriflame si pamatuji z dřívějška, že jsem vždy měla ráda jejich obaly a vůně výrobků :) jak vidím letos, tak tomu není jinak, super :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť