NOTINO DARČEK PRE ŇU

pondelok 10. decembra 2018

Ak si ešte nie ste istí, čo kúpiť pod stromček vašej milovanej mamke či partnerke, mám pre vás dnešné tipy na darčeky z notino. Mne osobne sa páči, ak je darček vkusne krásne romanticky zabalený, ale ak si aj nevyberiete žiadnu z darčekových kaziet, stále je tu možnosť využiť luxusné darčekové balenie za jednotnú cenu 4,99 € a darček tak príde zakomponovaný v štýlovej krabičke previazaný mašľou. Tento rok absolútne nestíham riešiť dary, chodiť po nákupných centrách a poznám veľa takýchto ľudí, ktorí jednoducho nestíhajú. Aj preto sú internetové nákupy oveľa pohodlnejšie. 

Lancôme La Vie Est Belle darcekova sada notino
Darčeková sada  Lancôme La Vie Est Belle je ideálny dar pre zrelšiu dámu. 
Obsah: parfémovaná voda 50 ml + rúž L’Absolu Rouge 378 Be Unique 1,5 g + telové mlieko 50 ml

Táto sada sa vyplatí, nakoľko samotná vôňa stojí viac ako 55,00€ a darčeková kazeta 59,00€, navyše obsahuje rúž aj telové mlieko, všetko nádherne zabalené v kazete s potlačou dominanty Paríža a romantickou mašľou :-) Vôňa je to sladká, ťažká a hrejivá a je skutočne veľmi populárna medzi ženským osadenstvom, mám pocit, že ju používa čím ďalej viac žien. Pre tento darčekový set platí ajcakcia na dopravu zdarma!


Lancôme La Nuit Tresor Limited Edition parfumovana voda pre zeny
Lancôme La Nuit Trésor Limited Edition je ako nekonečný príbeh o nočnej oblohe. Zmyselná esencia zahalená v jedinečnom brúsenom flakóne, ktorý symbolizuje nebeský úkaz známy ako „čierny diamant“ vystihuje dokonalý vianočný dar. Prenádherné balenie tejto orientálnej vône, kde dominuje čierna ruža, vanilka, kadidlo či liči nenechá žiadnu ženu chladnou. Ak chcete vedieť ako vonia absolútna láska zamilovaného páru v objatí, okúste La Nuit Trésor!

Renovality Original Series kozmeticka sada notino
Sada obsahuje: Original Series arganový olej lisovaný za studena 100 ml + hyaluronové sérum 50 ml + moringový olej lisovaný za studena 100 ml
cena: 27,40€

Alternatívou pre milovníkov prírodnejších riešení v kozmetike je určite kozmetická sada 
Renovality Original Series.  Ich séra a olejčeky sú povestné pre svoje vynikajúce účinky. Môžem sa pridať k pozitívnym ohlasom, hyalurónové sérum používam denno denne. 

Máte už všetky darčeky či na poslednú chvíľu?

4 komentáre

  1. Já už dárky mám nakoupené všechny, ale tu sadu Renovality bych si klidně koupila i pro sebe. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dárkové balíčky jsou určitě fajn dárkem a dnes je jich v obchodech a na internetu opravdu spousty.
    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné tipy na dárečky :) já už mám nakoupelo asi od konce listopadu :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten parfém od Lancome naprosto miluji!! Lepší neznám :-)


    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť