MAKEUP REVOLUTION CONCEALER

piatok 21. decembra 2018

Ahojte,
na tento korektor som plánovala vydať článok už omnoho skôr, ale medzitým som ho už celý spotrebovala, takže recenzia bude aj z tohto hľadiska o čosi objektívnejšia. V skratke ide o pomerne nový produkt z dieľne Makeup Revolution. Korektor má vydarený obal, ktorý vyzerá viac než luxusne a elegantne vo farbe rose gold. Aby som bola presná,  výhodou tohto korektora je dostupnosť odtieňov, konkrétne na eshope notino, ich je v ponuke 22, a pokryjú škálu od úplných bleduliek až po tmavé typy pleti. 

Makeup Revolution Conceal Define tekuty korektor notino

Makeup Revolution Conceal & Define

Makeup Revolution Conceal Define tekuty korektor notino

Popis

Korektor Makeup Revolution Conceal & Define zamaskuje všetky nedokonalosti pleti a dodá vašej tvári bezchybný vzhľad.

Vlastnosti

redukuje nedokonalosti pleti
vysoko pigmentovaný
má ľahkú textúru, ktorá nezvýrazňuje vrásky
rozjasňuje pleť
krémová textúra

Makeup Revolution Conceal Define tekuty korektor notino
cena: 5,10€

Vybrala som si jeden z najsvetlejších odtieňov, s cieľom používať ho predovšetkým na očné okolie na rozjasnenie a krytie žiliek či kruhov pod očami zároveň. Je síce tekutý, ale pomerne hustý, no napriek tomu sa dobre rozotiera/blenduje. Stačí ho naniesť na požadované miesto pomocou aplikátora, ja to robím tak, že ho nakreslím buď ako bodku alebo potiahnem pod celým očným okolím a potom vezmem štetec, s ktorým si bežne nanášam makeup a už iba jemne vklepkávam štetcom do pleti. Týmto spôsobom dosiahnem lepšiu kryciu schopnosť ako keby som ho rozotierala nasilu, korektor by sa mi tak vsal do štetca či hubky. Stačí jemne vklepkať. Celkom pekne kryje, samozrejme poznám aj viac krycie korektory, ale určite je to vyšší priemer. Má len jedinú nevýhodu, a to, že sa strašne rýchlo míňa. Mne sa minul možno po mesiaci denno-denného používania a potom mám korektor, ktorý mi vydrží aj dva roky. Určite vám ho však môžem s čistým svedomím doporučiť. 

Makeup Revolution Conceal Define tekuty korektor notino

Skúšali ste už tento korektor?



3 komentáre

  1. Používám pouze tekutý korektor od Catrice a jiný během těch několika let nezkouším, ani to nemám v plánu.

    Přeji klidné a šťastné svátky :)
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wow! tak to som velmi prekvapena ze sa predava prave tento korektor na notine..uz dlho som ho pozerala v DM ale tam nikdy nebol, lebo MR tam ma len par produktov..urcite sa pozriem na notino a vyskusam ho pretoze aj cena je dost priatelna...mimochodom velmi pekny blog, fotky su krasne a kvalitne tak ako aj clanky...ak budes mat cas tak sa pozri na moj youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCv0NknfmLoMjq7dt1-VTyTA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nad týmto korektorom premýšľam už strašne dlho, ale stále sa nejak neviem rozhodnúť, či by za to stál alebo nie :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť