ORIFLAME 16/2018

sobota 17. novembra 2018

Ahojte zlatíčka, 
tak som tu opäť po menšej pauze, a to hneď s aktuálnymi novinkami kampane 16/2018 od Oriflame. Nebude to veľmi obšírna recenzia, keďže tu máme iba dva celé produkty, ale s radosťou vám ich môžem doporučiť. Tak sa do toho pusťme. Katalóg prikladám pod linkom TU

Taška London
Materiál: PU, polyester, PP, EVA, mosadz, zinková zliatina, nylon, bavlna. 48 x 17,5 x 33 cm.
kód v katalógu: 31891
cena: 24,99 € 

Taška London je novinka na zimnú sezónu a podľa mňa je ultra praktická nielen na nadchádzajúce obdobie, ale jednoznačne celoročne. Je prešívaná, z modrej šušťakoviny, vpredu s pekným logom a strieborným zipsom. Má pevné rúčky do ruky, ale aj popruh na nosenie cez rameno. Hodí sa ako príručná taška, alebo taška do posilky, na čo som ju prioritne brala ja. Vo vnútri je tiež pekne vypracovaná s malým vreckom na drobnosti. Túto tašku využijem za každého počasia a aj vizuálne je veľmi vydarená.

Toaletná voda Masquerade
kód v katalógu: 30863
cena: 27,9 €
Obklopte sa odvážnymi tajomnými tónmi podmanivej Toaletnej vody Masquerade. Zvodná kombinácia tajomnej georgíny a očarujúcich akordov santalového dreva a a sladkých tónov černíc je fascinujúcim zážitkom pre vaše zmysly s neodolateľným prísľubom niečoho väčšieho.
Vôňa sladká, hravá a hrejivá - to je toaletná voda Masquerade. Kúsok dekadencie, troška šarmu a tajomna na okraj a prísľub sladkých zážitkov, asi tak by som opísala novú vôňu od Oriflame. Na mňa je až príliš sladká a troška mladistvá, miestami dievčenská, ale stále zaujímavá a príjemne rozšafná. Kto obľubuje sladké a ťažšie toaletky, mohla by sa mu zapáčiť. Možno si padnete do oka,  aj pod maskou tajomna a sladkých černíc, ktoré dráždia čuchové bunky. 


Prišiel mi aj takýto rozkošný vzorkovník rúžov na pery-sú ladené do teplých hnedastých farieb a sú super aj na cesty. Dámy ocenia iste rôznorodosť a možnosť vyskúšať si všetky odtiene vopred, ako vám pristanú. 

Objednávate pred Vianocami darčeky z katalógov?
Už to asi vyšlo z módy, ale stále sú tam super zľavy, hlavne ak hľadáte darčeky pre kamarátky/kamarátov.


1 komentár

  1. Vůně se mi líbí, ale ten set rtěnek je fakt super aspoň vyzkouším, který odstín ti bude sedět nejvíc :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť