Oriflame 14/2018

streda 10. októbra 2018

Ale prišlo krásne babie leto, teším sa :-) V tento jesenný, no celkom príjemný podvečer som si pre vás pripravila nový článok s aktuálnou kampaňou 14/2018 od Oriflame. Za mňa môžem povedať, že je to najlepšia kampaň tohto roka s najlepšími novinkami. Asi najdiskutovanejšou z nich je Parfum Eclat Mon vytvorený francúzskou  parfumérkou Emilie Coppermann. 

Čo by ste mali vedieť o vôni, ktorej sa tiež vraví "Paríž vo flakóne"?

"Iskrivé čaro elegantnej kvetinovej vône si podmaní všetky milovníčky francúzskeho štýlu. Obsahuje exkluzívny akord legendárnej parížskej parfumérie DeLaire. Jeho hlavnou zložkou sú sofistikované tóny vznešeného bieleho kosatca."
Ako sama parfumérka vraví, pracovať s akordom DeLaire je veľmi zriedkavé privilégium. DeLaire vytvára špeciálne a nové zmesi podnetov alebo “akordov” už počas viac ako 140 rokov. Tieto akordy boli doteraz vyhradené pre značky parfumov ako Chanel a Guerlain. Biely kosatec, známy ako "zlatý kvet parfumérstva", je jedna z najdrahších surovín, ktorú môžete nájsť ako prísadu haute couture. Vyšperkované zloženie, premyslené do posledného ťahu sa odrazilo aj na jednoduchom, no veľmi elegantnom flakóne. Hrdlo flakónu hrdo zdobí jemná saténová stužka v kombinácii s mohutným zlatým vrchnákom. Eclat Mon Parfum je najvyššia úroveň vône, ide o parfum, jeho intenzita i výdrž sú toho dôkazom. Na oblečení ho cítim aj niekoľko dní, ale je to príjemná vôňa, síce silná a intenzívna,  no vôbec nie ťažká alebo iritujúca. V jej zložení nie je nič, čo by mi vadilo. Je to zaiste jedna z najkrajších vôní od Oriflame, ak nie najkrajšia. Sofistikovaná, elegantná, delikátna. Kúsok Paríža a "art de vivre" alebo umenia žiť pravých Parížanov v tomto malom flakóniku. Viem si predstaviť, že takto odeté kráčajú Parížanky po uličkách Montmartu. 
cena: 24,99 € 41,9 €
kód v katalógu: 33957
cena: 7,99 €
kód v katalógu: 31447

K parfumu som si vybrala Perličkový náramok Olivia, ku ktorému mám doma aj náušnice. Čoraz menej nosieva bižutériu, ale perlový náramok som vždy chcela. Dá sa prispôsobiť aj chudšej rúčke, inak by som si netrúfla a s jednofarbným sakom či kabátikom krásne vynikne. Je to elegantný kúsok, ku ktorému si už môžete nanajvýš dať náušnice či šatku a elegancia bude dokonaná. 




Máte rady Paríž a jeho eleganciu? :-)


3 komentáre

  1. musím pochváliť naozaj krásne fotky! :) vôňu som skúšala iba v katalógu a celkom sa mi páčila :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Opravdu nádherný flakonek. :) Oriflame vůně opravdu umí a sama je mám ráda a používám :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mooc se mi líbí ten náramek i flakonek :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť