ORIFLAME 13/2018

piatok 7. septembra 2018

Krásne popoludnie!
Tešíte sa na jeseň? Ja ani veľmi nie, jeseň býva v našich končinách pomerne depresívnym obdobím. Babie leto je síce krásne, ale akonáhle príde dážď a pridá sa k tomu silný vietor, no kto sa už len v tomto môže vyžívať? Asi iba jedinec, ktorý nemusí vyjsť z domu do takého počasia. Aj kampaň Oriflame 13/2018 sa vyzbrojila do takéhoto počasia a prináša množstvo noviniek. Ak to porovnám s letnými katalógmi, novinkami v katalógu pod linkom TU sa to tu hemží.

“Autumn is a second spring when every leaf is a flower.”― Albert Camus

Telový píling s kryštálmi soli Swedish Spa

"Ukradnite si pár vzácnych chvíľ, aby ste boli sami so sebou, v prírode a aby ste uvoľnili telo aj myseľ. To je švédsky spôsob. Z olejov, ktoré sa premieňajú na mliečnu penu a na hodvábnu mäkkú minerálnu hlinu a maslo s jemným nádychom, sú vznešené textúry nového Swedish Spa navrhnuté tak, aby pomohli upokojiť napätie a naplniť vás vnútorným pokojom. So Swedish Spa sa môžete inšpirovať prírodou doma."
kód v katalógu: 34022
cena: 9,99 € 12,9 €

Nová rada Swedish Spa obsahuje pílingové masážne mydlo, sprchovací olej, telový olej, telový píling telové maslo, upokojujúci relaxačný kúpeľ a exfoliačnú rukavicu. V súčasnom hektickom svete je potebné zrelaxovať nielen telo, ale aj myseľ. Z tejto novej rady som si vybrala dva výroky, telový olej a telový píling Swedish Spa, aby som vniesla kúsok relaxácie a švédskeho spôsobu života aj ku mne domov, ako home spa. Produkty ma prekvapili svojou vôňou, s akou som sa doteraz nikde nestretla. Našla som informáciu, že táto vôňa podľa vedeckých výskumov upokojuje myseľ a navodzuje stav pokoja. Je veru atypická, svieža, ale aj prenikavá, naozaj zvláštna. Ako prvý som použila píling, ktorý sa premení pri styku s vodou na bohatú mliečnu penu a keďže je bohatý na oleje, vyživuje a vyhládza pokožku. Po sprche tak bude nielen extra jemná, ale aj hladká a napitá olejmi, nehovoriac o tom, že ostane prevoňaná touto špecifickou vôňou. Telový olej je dobré naniesť ešte na vlhké telo po osprchovaní, kedy sa najlepšie vstrebáva. Je možné, že vám ostane na pokožke trošku mastného filmu ako pri každom oleji, ale nie je to nič strašné. V lete by ste ho asi nepoužili, pretože by ste sa zbytočne spotili, ale práve preto ho uviedli na trh až na jeseň. Oba produkty sú zaujímavé a ako všetky výrobky Swedish Spa aj cenovo drahšie.

kód v katalógu: 34024
cena: 6,49 € 9,9 €

Toaletná voda On the Edge

Toaletná voda On the Edge bola navrhnutá Nicolasom Beaulieu, ktorý okrem iného stvoril aj moju obľúbenú Signorinu Misteriosa či Eclat de Fleurs. Priznám sa, čakala som niečo celkom iné. Pre ženu ktorá žije na hrane každý deň, pre rebelku, mi táto drevitá korenistá vôňa neladí. Je to sladká vôňa, ťažká ale ničím inšpiratívna. Mojej mame sa podobné parfumy páčia, takže jej ju s radosťou darujem. Bohužiaľ, je to vec vkusu. 
kód v katalógu: 33963
cena: 9,99 € 19,9 €


Rúž na pery The ONE Power Shine

"Krásne, perleťovo trblietavé odtiene rúžu so stredne krycou schopnosťou, obohateného o drobné trblietky s kovovým leskom, ktoré odrážajú svetlo a zvýrazňujú tak lesk rúžu. Vďaka ošetrujúcemu komplexu LipKiss v tomto rúži sú pery hebkejšie a hladšie, s výraznejším leskom."
Takéto trblietkavé leklé pery s kovovým efektom sa možno podľa vás nenosia, ale niekomu to pristane. Niektoré ženy nosia iba takéto rúže, respektíve s matným rúžom vyzerajú hrozne, pretože im to strašne zmenšuje opticky pery. Pri týchto trblietkových je zopár nevýhod ako to, že zvýraznia stav vašich zubov. Ak si na chrupe nedávate záležať, tento rúž na to upozorní a predovšetkým zdôrazní ich farbu. Podobne funguje aj červený rúž, ktorý vás buď pozdvihne alebo úplne potopí a niektoré ženy ešte stále nepochopili, bohužiaľ, ako dokáže jeden úsmev dotvoriť celkový dojem. Nezaváži, či majú rúž za 35 eur alebo 2 eurá, ak ich chrup je v dezolátnom stave, tak žiaden mejkap na svete toto nespraví! Naopak, výraznými rúžmi len pritiahnu pozornosť tam, kam nechcú. Ale vráťme sa k výhodám: funguje ako balzam, krásne vonia, opticky zväčší pery a nádherne sa leskne!
Pink Hypnotik a ďalších 19 odtieňov nájdete v katalógu Oriflame. 

Nezabudnite, že až do konca 13. kampane môžete pri kúpe riasenky The One Wonderslash XXL získať odličovač na oči The One zdarma, 
stačí zadať pri špirále nasledovný kód:
633463


4 komentáre

  1. Já mám doma několik odstínů těch rtěnek a hrozně se mi na rtech líbí. Jen škoda, že mají tak slabou výdrž.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyto produkty se mi líbí. :) Peeling vypadá hodně dobře.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten teplý podzim mám ráda, ale ten depresivní už ne :) moc se mi líbí ten peeling, vypadá krásně :)
    MyGoldenMind | Soutěž

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tyhle novinky se Oriflame hodně povedly :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť