DERMACOL ALL FOR YOU

nedeľa 9. septembra 2018

Krásnu oddychovú nedeľu,
spoločne sa dnes pozrieme na moje obľúbené produkty od českej značky Dermacol. Stále mám doma pomerne dosť široké spektrum výrobkov tejto značky, no niektoré sú skrátka lepšie ako ten zvyšok a zaslúžia si, aby som ich spomenula aj na blogu....tu sú moji favoriti v plnej paráde :-)

Dermacol elnino.sk
Dermacol Glamour Body lotion rozžiari vás aj vašu pokožku. Zlaté telové mlieko s jemnými trblietkami, ktoré mimochodom vôbec nepôsobia prehnane skôr nenápadne, zanecháva pokožku jemnú a vláčnu. Sladká vôňa írskej kávy zdobí zloženie bohaté na bambucké maslo, avokádový a olivový olej či panthenol. Prekvapila ma jeho hydratačná schopnosť, pozor nejde o samoopaľovací prostriedok, len regeneruje a vyživuje pokožku a samorejme dodá jej mierne zlatavý nádych. Na opálené telo odporúčam nanášať predovšetkým na dekolt, kde sa najviac láme svetlo, tiež nohy a ruky. 
Dermacol zmäkčujúci balzam na päty s výživným olivovým olejom a panthenolom účinne ošetruje, zvláčňuje a regeneruje suchú a popraskanú pokožku chodidiel. Je špeciálne určený na suché päty. Poznáte to? S týmto pocitom nedokážem zaspať, asi rovnako by som nezaspala ani v ponožkách, a práve preto mažem chodidlá každý večer pred spaním. Kyselina salicylová chráni pred vznikom drsnej pokožky na pätách a zmierňuje svrbenie a navyše má krém aj dezodoračný účinok, už žiadne smradušiky, žiaden strach. Vôňa je veľmi príjemne svieža a nevtieravá. Odporúča sa pre čo najlepší účinok používať ráno alebo večer, ja uprednostňujem večer pred spaním, keď už ležím v posteli, nanesiem jemnú vrstvu a ono sa to v okamihu vstrebe, čiže aj použitie na ráno je opodstatnené, môžte hneď vykročiť do nového dňa. Tá vyhladená pokožka nôh, s mierne chladivým efektom a ovocnou vôňou je na nezaplatenie!
cena: 2,63€
objem: 100 ml
kúpite na: elnino.sk
 Asi najznámejší a najtrvácnejší rúž na našom trhu, áno aj to je Dermacol 16h Lip Colour. Kto by ho minimálne z reklamy nepoznal, však. Ospevujú ho, že vydrží až 16 hodín, ale tak dlho nie je nalíčená asi žiadna žena, ani workoholička :-) Bežný deň, tých krásnych 8 hodín strávených v práci, vydrží hravo. Dokonca ešte večer s ním budete bojovať s odličovacím tampónikom, nebude sa mu chcieť zísť dole. Drží a drží, zvládne s vami raňajky, desiatu aj obed, ba zopár tých káv navyše. Možno na sklonku dňa už nebude tak dokonalý, ako tomu bolo ráno pri odchode z domu ale farba i kontúry budú vaše pery zdobiť stále. Už je to na vás, či cez deň budete mať potrebu ho mierne oživiť, alebo si necháte priestor pre iné veci a budete mu veriť, že z pier nezmizol. Už žiadne odtlačky na šálkach a pohároch, ani nepríjemý pocit, že máte rúž na zuboch. S týmto sa to veru nemôže stať. Pri červenom rúži je to o to trápnejšie, ak vám nedrží a stiera sa. Ak červená či iná výrazná farba, tak jedine od Dermacol! Odtieňov je požehnane, no mne sa najviac páči práve sýtočervený, odtieň 02. Aplikácia je easy-naniesť farbu v jemnej vrstve na pery a počkať jednu minútu, kým zaschne. Bázu vo forme lesku osobne nevyužívam, ale odporúča sa ňou farbu zafixovať.
cena: 5,78 €
kúpite na: elnino.sk

 ...špeciálny tip na záver-toto samoopaľovacie mlieko na telo Dermacol Self Tan sa veľmi príjemne nanáša (má klasickú bielu farbu) a dokáže vytónovať na koži prirodzené opálenie už po 6 hodinách. Nič prehnané, nesmrdí, nešpiní a stačí si po natretí dobre umyť ruky a nepotrebujete ani rukavice. 
Nestojí takmer nič, v akcii sa dá kúpiť aj za 3-4 eurá a vydrží vám dlho, mám už asi tretie balenie. Pre bleduľky je to istota, budú jemne opálené a bez nežiaducich fľakov, ako to býva zvykom. 

Máte aj vy svoje stálice od Dermacolu?


4 komentáre

  1. Já mám doma několik odstínů těch rtěnek a taky jsem s nimi velmi spokojená. Zaujalo mě ještě samoopalovací mléko, tak možná někdy vyzkouším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 16h barvička na rty je super mám teda zatím jen jeden odstín, ale mám v plánu si pořídit další :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten samoopaľovák musím vyskúšať :) Používam ich veľmi rada, no ten svoj som ešte nenašla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To třpytivé tělové mléko mám také a jsem z něj nadšení :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť