Parfém ako šperk

piatok 31. augusta 2018

Parfém je pre ženu ako pomyselný chýbajúci doplnok, akákoľvek by bola krásna. Príjemná zmyselná vôňa dokáže znásobiť jej sexepíl. Odjakživa zbieram krásne vône. Sú pre mňa ako šperky. Na tele ich nie je vidieť, ale je ich cítiť. Vo svojej zbierke mám drahé notoricky známe parfumy, elegantné ťažké ženské parfumy, svieže toaletné vody nabité citrusmi a bergamotom, či prchavé telové spreje s hravými tónmi ovocia. Nerozlišujem medzi medzi značkami, medzi "drahým" či "lacným". Rozhodujúci je pre mňa jedine fakt, či ma vôňa očarí. Môže to byť akýkoľvek typ vône, nie som verná jednej jedinej, moment prekvapenia zvíťazí a ja podľahnem inej. Zas a znova...stále...

fm 362 Armani Si parfumylacno

Prednedávnom som bola postavená pred ťažké rozhodnutie, s nadsázkou samozrejme, a to vybrať si svoju vôňu zo stránky parfumylacno.sk. Neviem, či tento túto stránku a jej koncept poznáte, ale aspoň v skratke vám ju predstavím. 

PARFUMY FM GROUP

"Spoločnosť FM Group World založil Artur Trawinski v roku 2004. Túto firmu založil s jediným jasným cieľom: poskytnúť výborné parfumy značkovej kvality vo svetových vôňach širokej verejnosti za čo najnižšie ceny. Svoje parfumy vytvára FM Group v spolupráci s jednými z najlepších tvorcov a producentov parfumov: s firmou Perfand a Drom FRAGRANCES. Drom FRAGRANCES sa zaoberá výrobou vonných kompozícii vysokej kvality už vyše 100 rokov. Vlastní filiálky po celom svete v 43 krajinách a pracujú u nich známi a vážení špecialisti parfumového priemyslu."

Hlavnou ideou FM Group je platiť iba za vôňu, nie za drahú značku. 


Naskytá sa otázka:"Sú tieto parfumy podobné drahým originálom?"
Odpoveď je áno aj nie.

Detailnejšiu odpoveď na túto otázku vám dnes rada poskytnem, aj keď každý z nás uprednostňuje skúsenosť na vlastnej koži. Eshop je jednoduchý a prehľadný a kto potrebuje pomoc, aj ju dostane. V menu nájdete možnosť filtru pre všetky možné osobnostné črty, ktorým by sa vôňa mohla páčiť- či už ako romantické vône, biznis vône, sexi vône, provokatívne vône a veľa iného. Dokonca svoju pravú vôňu môžete nájsť aj na základe vášho znamenia zverokruhu. Môj výber padol na Luxusný dámsky parfum FM 362 nezamieňajte s Giorgio Armani - Si. Ide o veľmi ženskú sladkokyslú vôňu, kde dominuje šťavnaté čierne ríbezlie, nad lahodnými akordmivanilky, jemnej frézie a tónmi ruží. Myslím, že je vám táto vôňa minimálne známa z parfumérií a poznáte aj jej najnovšie vydarené verzie. Ale vráťme sa k otázkam. Čo asi nemusím zdôrazňovať, je vizuálne prevedenie flakónu. Je jednoduché, častokrát priesvitné s etiketou a áno, je navrhnuté na cenu. Môj flakón bol asi jediný ružový na eshope, ale tie minimalistické bielo čierne balenia vyzerajú podľa môjho názoru veľmi dobre. Odpoveďou na otázku je teda nie, nie sú podobné originálom, čo sa vizuálu týka. A čo ich obsah? Výdrž? Intenzita? Samotná vôňa? Tá je na nerozoznanie. Je to parfum s nadštandardnou výdržou a intenzitou. To je výsadou aj originálu, nie je žiadne tajomstvo, že aj jedno streknutie Si cítite na oblečení aj niekoľko dní. Oproti originálu je zhruba o polovicu lacnejší pri cene 35,90.  Parfém má 50 ml balenie, čo z neho pri jeho intenzite robí spoločníka na celé ročné obdobie. Keď už sme pri tom, nadchádzajúca jeseň a zima dokonale podčiarknu jeho šarm. Do letných horúcich dní uprednostním vždy niečo ľahké a príjemne svieže, ale s klesajúcimi teplotami rastie môj záujem o hrejivé, teplé a sladšie vône. Nech už si pod jeho číselným názvom FM 362 predstavíte čokoľvek, faktom ostáva že má moje "Si" a nesklamal moje očakávania. 


Okrem pánskych a dámskych vôní nájdete na eshope aj feromónové vône, čo znie zaujímavo. 
Ak si nemôžete dovoliť luxusné značky, ale predsa túžite po luxusnej vôni, 
kliknite na parfumylacno.sk



4 komentáre