ORIFLAME 11/2018

streda 1. augusta 2018

Ahojte kočky,
vítam vás pri dnešnom článku, ktorý je už tradične venovaný kozmetike Oriflame. V aktuálnej kampani Oriflame 11/2018 je katalóg opäť rozšírený o zopár noviniek, avšak z logistických dôvodov bude dnes článok krátky a stručný, pretože zvyšné produkty, ktoré som si vybrala, neboli v danom momente na sklade. Katalóg je k dispozícii TU
Rozmýšľala som, či vôbec článok zaradím do kampane 11, ale keďže chcem ostať verná zaužívanému systému, nedá mi inak ako publikovať článok hoc len v skrátenej podobe. V 11 kampani som mala dilemu, aké produkty zvoliť, vždy volím nejaké tie novinky plus stálice, ktoré sa oplatí si zaobstarať, ale tentokrát som mala tvorivú krízu. Po dlhej úvahe som nakoniec vybrala parfém So Fever Her. Výrazná, miestami až provokatívna vôňa v zaujímavom flakóne sa iste bude páčiť výraznej sebavedomej žene. S  neodolateľnými tónmi sviežich čiernych ríblezlí, spaľujúcimi tónmi santalového dreva a nespútanými akordmi zázvorového kvetu, zahalí vašu pokožku do ohnivej horúčavy. Neprehliadnete ju, pre niekoho môže byť príliš silná a ťažká, je to vec vkusu. Po chvíľke, keď vyprchá je to pre mňa o čosi znesiteľnejšie, ale pre mňa osobne je príliš silná, intenzívna a korenistá, čo pripisujem predovšetkým zázvorovému kvetu. Určite to nie je vôňa vhodná a znesiteľná na letné obdobie, skôr na jeseň/zimu a taktiež by som pre ňu určila minimálnu vekovú hranicu 30+ :-)
Nie je to babičkovská vôňa, práveže mi pripomína známe značky ako Calvin Klein, cítim v nej niečo veľmi similárne. Plusom tejto vône je nepochypne aj výdrž a samotná spomínaná intenzita. Ak vás parfém So Fever Her zaujal, prípadne poznáte osobu ktorej by imponoval, určite mi dajte vedieť v komentároch.
kód v katalógu: 31099
cena: 29,9 € 


Majte sa pekne :)


4 komentáre

  1. Taky nemám ráda těžké a silné vůně, škoda.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já na takové vůně nejsem, ale mojí babičce by se rozhodně taková vůně líbila :) vždy když se ke mně podobná dostane, tak ji věnuji právě babičce :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Cez článok síce necítime vône ale už len na pohľad mi príde tak ťažko a ako píšeš tak 30+, mňa osobne nejako nezaujala a asi by som si ju ani nevybrala. Pritom však viem, že ako aj Avon, tak aj Oriflame majú niektoré vône ozaj krásne.

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Některé těžké vůně jsou fajn a některé ne. Škoda, ale má pěkný flakonek. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť